Câți bani a dat Dorian Popa pentru o vacanță cu rulota: „Nu mi se pare așa mult” / Video

.

Dorian Popa a plecat într-o mini vacanță cu rulota. Artistul și-a propus să petreacă 24 de ore într-o rulotă, însă înainte de a pleca în această aventură, a mers la cumpărături.

Dorian le-a arătat urmăritorilor săi cât l-au costat cumpărăturile făcute pentru mica sa vacanță în rulotă. Cântărețul a vrut să se asigure că nu va duce lipsă de nimic în această perioadă așa că nu s-a uitat la bani atunci când a intrat în supermarket și a început să își umple coșul de cumpărături.

Câți bani a dat Dorian Popa pentru o vacanță cu rulota

Dorian Popa a plecat în vacanță cu rulota, dar înainte a mers la o serie de cumpărături. Artistul a vrut să fie sigur că va avea în rulotă toate cele necesare, de la mâncare la lenjerie de pat, perne și un ventilator.

Când a ajuns la casa de marcat, cu căruciorul plin, cântărețul a plătit 909 lei, o sumă care lui nu i s-a părut deloc mare, ținând cont de faptul că și-a luat tot ce a considerat că are nevoie pentru cele 24 de ore planificate de a le petrece în rulotă.

„Astea sunt cumpărăturile, extrem de bine organizate. Să vedem ce înseamnă cumpărăturile pentru o vacanță cu rulota. 909 lei. Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult ținând cont că am luat perne, așternuturi, adică hai să o gândim și în esență, nu doar că am mers la cumpărături și am cheltuit 900 de lei. Am luat și ventilator. Mergem acum să ne instalăm în dube”, a spus Dorian Popa după ce a terminat cumpărăturile.

Artistul și-a echipat apoi rulota și a plecat în vacanță. Doar că lucrurile nu au ieșit așa cum și le-a planificat el de la bun început. Ajuns la Băile Lipova, cântărețul nu a avut parte de întâmpinarea la care se aștepta.

Citește și: Dorian Popa dezvăluie motivul pentru care și-a investit banii în imobiliare: “M-am apucat să construiesc din dorința de a-mi alege vecinii” / Exclusiv

Citește și: Dorian Popa s-a întâlnit cu J Balvin la Neversea: „Mulțumesc, Doamne!” / Video

Citește și: Cum arăta Babs înainte de a-și face operații estetice. Iubita lui Dorian Popa, de nerecunoscut în urmă cu câțiva ani

Citește și: Cum reușește Dorian Popa să aibă dinții atât de albi: „Să fie un moment educativ”

Dorian, peripeții în vacanța cu rulota

Deși inițial își propusese să se instaleze cu roluta într-un camping la Băile Lipova, Dorian s-a răzgândit rapid și a schimbat locația, acel camping părându-i-se unul periculos.

„Am ajuns la Băile Lipova. Am intrat, ne-am panicat, am găsit alt loc de camping. Un pic ciudată primirea așa, și primul view și faptul că nu am găsit pe nimeni în recepția aia acolo. Efectiv ziceai că vorbesc singur. Să vedeți intrarea… ce camping?! Că e parcare din dale. Aia este recepția în care am intrat eu cuminte acolo, încercând să vorbesc cu cineva. Nu am dat de nimeni, am urcat la etaj și am dat de un nene care am crezut că scoate cuțitul și mă hăcuie”, a povestit Dorian pe Youtube.

Fiind nemulțumit de locul de camping total neprimitor, Dorian a decis să schimbe locația și a ajuns la Ghioroc.

„Ăsta da camping! Am ajuns în cel mai frumos loc de pe Pământ. Sau cel puțin unul dintre cele mai frumoase, ca să nu exagerăm”, a afirmat artistul, pregătit să își petreacă 24 de ore în rulotă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa și vacanța sa cu rulota

Sursă foto: Instagram, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton