Câți bani a câștigat Elena Ionescu la Survivor All Stars. Artista a fost eliminată după două săptămâni

.

Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars, în ediția de joi, 25 ianuarie. Artista a rezistat în competiție timp de două săptămâni, spre deosebire de sezonul pe care l-a câștigat, când a stat în Republica Dominicană timp de patru luni.

Deși a stat doar două stage-uri în jungla dominicană, Elena s-a întors acasă cu o sumă considerabilă de bani. Mult mai mică decât cea câștigată în ediția trecută, însă deloc de trecut cu vederea.

Câți bani a câștigat Elena Ionescu la Survivor All Stars

Cel mai nou sezon Survivor a readus în Republica Dominicană unii dintre cei mai apreciați concurenți ai sezoanelor trecute. Printre aceștia s-a aflat și Elena Ionescu, cea care a câștigat primul sezon al acestei emisiuni, pe când era difuzat de postul Kanal D. De data aceasta, artista nu a reușit să ajungă prea departe în competiție, fiind eliminată după doar două săptămâni.

Elena este cea de a doua concurentă care părăsește Survivor All Stars, după Andreea Tonciu. Se pare că ambele au revenit în țară cu același avion, fiind surprinse împreună pe aeroportul din Frankfurt.

Potrivit Cancan, faimoasa nu s-a întors acasă cu mâinile goale, ci cu o sumă mare de bani. Astfel, pentru cele două săptămâni pertecute în Republica Dominicană, Elena Ionescu a primit 10.000 de euro, fiind plătită cu 5.000 de euro pe stage.

Sezonul trecut, artista a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, plus banii primiți pentru cele patru luni petrecute în competiție.

Citește și: Elena Ionescu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Acest joc m-a învățat să nu subestimez pe nimeni” / Exclusiv

Citește și: Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor All Stars. Fostul sportiv a fost acuzat de agresivitate de prima nevastă

Citește și: Cum a reacționat Kamara când a aflat că Pro TV nu l-a ales pentru Survivor All Stars: „Am niște conturi neîncheiate”

Citește și: Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, și cu câți ani este mai tânăr decât ea. „Eram mare golan!”

Elena Ionescu, a doua concurentă eliminată de la Survivor

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate în fața Războinicilor, astfel că aceștia au pierdut încă un concurent. Aceștia au fost nevoiți să facă din nou nominalizări, ajungând la duel Elena Ionescu și Roxana Nemeș. Aceasta din urmă a iești învingătoare, astfel că fosta solistă a trupei Mandinga a fost nevoită să părăsească competiția.

„Important este să fiți bine voi. Sunt bine. Mă bucur de experiență. Nu se așteaptă nimeni (n.r. – să plece acasă). E totul bine. Eu mă bucur. Sunt sănătoasă, nu m-am accidentat. Am pentru ce să mă întorc acasă”, a afirmat faimoasa după ce a fost eliminată.

Artista s-a întors deja în țară, unde o aștepta băiețelul ei. Cât este experiența Survivor, aceasta a spus că a învățat-o să aprecieze mai mult lucrurile pe care le are.

„Survivor, pentru mine, este cea mai frumoasă și înțeleaptă lecție pământeană! Nimic nu te învață mai bine ca acest joc să apreciezi viața și tot ce ai! Este un cumul de trăiri și sentimente intense de care noi, prin societatea actuală, cam uităm! Această experiență m-a întors în timp și mi-a arătat care sunt cele mai de preț aspecte în viață!”, a declarat Elena Ionescu pentru Unica.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elena Ionescu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton