Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. Artista a spus adevărul: „Am 55 de ani, arăt cum arăt”

.

Daniela Gyorfi a dezvăluit câte operații estetice are. Artista în vârstă de 55 de ani a decis să nu se ascundă și a recunoscut că a apelat de câteva ori la medicul estetician pentru a se asigura că arată cât mai bine posibil.

De-a lungul celor 20 de ani de carieră, Daniela Gyorfi a fost deseori criticată pentru aspectul ei fizic și, dacă în trecut se lăsa afectată de comentariile oamenilor, acum spune că nu mai bagă în seamă răutățile.

Daniela Gyorfi, despre criticile privind operațiile estetice avute

Daniela Gyorfi și-a făcut mai multe schimbări de look de-a lungul timpului. Și, recunoaște ea, s-a lăsat de câteva ori și pe mâinile medicului estetician, iar acest lucru i-a adus critici din partea oamenilor. Acum, artista spune că a încetat să mai citească comentariile răutăcioase de pe internet.

„Ce se întâmplă pe Tik Tok e grav. Acum am să spun ceva, încerc să nu mai citesc, sunt oameni care te jignesc fără să te cunoască, fără să te știe, doar de dragul de a spune că mamă ce i-am zis, ce i-am făcut. Încerc să-mi țin cumpătul, dar câteodată îți dai seama că sunt atacată, dar nu numai eu, mulți, sunt persoană publică. Cine mă place mă place, cine nu mă place, nu mă place”, a afirmat cântăreața pentru Spynews.

Citește și: Cum a descoperit Daniela Gyorfi că partenerul ei, George Tal, îi este infidel. „Pe bărbatul meu îl mai iubea cineva!”

Citește și: Daniela Gyorfi a fost la un pas să își rateze cariera din cauza Laurei Stoica: „Nu am mai participat”

Câte operații estetice are artista

Totodată, ea a dezvăluit și câte operații estetice are, pentru a evita speculațiile cu privire la acest subiect. Artista a mărturisit că are patru intervenții cu anestezie totală: trei la nivelul sânilor și una la nivelul nasului.

Citește și: Ploaie de vedete la Super Bowl 2024. Taylor Swift și-a etalat colierul de peste 4.000 $, iar machiajul artistei Lady Gaga a întors toate privirile

Citește și: „Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău”. Antonia dezvăluie cum își cresc ea și Alex Velea copiii

De asemenea, Daniela Gyorfi spune că are și câteva proceduri minim invazive,printre care botox și tratamente faciale și corporale, pentru a se menține în formă.

„Am foarte puține operații estetice în comparație cu câte se spun. Am trei intervenții la sâni și una la nas, mi-am îndreptat nasul. Nu am lifting facial, nu am nimic, dar pentru cei care care sunt răutăcioși, un botox, un tratament facial, corporal, tot operație e, dar astea sunt cele care mă afectează cel mai puțin, că sunt operată și vai cum arăt. Am 55 de ani, arăt cum arăt”, a mai spus artista.

Anul trecut, cântăreața dezvăluia că a cheltuit o sumă uriașă pentru o nouă intervenție estetică.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări”, spunea atunci Daniela Gyorfi.

Pentru această intervenție estetică, artista a scos din buzunar o sumă importantă. Daniela Gyorfi a dezvăluit că întreaga procedură a costat-o 5.000 de euro.

„Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci ani de zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin”, a dezvăluit ea atunci.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Gyorfi

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton