Câte kilograme vrea Ana Morodan să slăbească și ce plan are: „Mi s-au îngrășat și degetele”

.

Ana Morodan e decisă să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în ultima vreme și să ajungă la 45 de kilograme. Vedeta duce dorul siluetei din vremurile trecute.

Ana Morodan nu crede că arată rău nici acum, dar întotdeauna e loc de mai bine. Transformarea prin care trece o împiedică să se afișeze cu toate bijuteriile, iar asta îi displace profund.

Ana Morodan nu își mai poate purta diamantele din cauza kilogramelor

”Acum nu sunt toate diamantele la mine pe degete dintr-un simplu motiv. Pentru că am prea multe, mai multe decât am degete. Iertați-mi aroganța, dar pot să vă spun că și dacă aș putea să-mi pun pe fiecare deget câte un diamant nu aș avea cum pentru că m-am îngrășat în ultima vreme și nu îmi mai încap pe degete. Mi s-au îngrășat și degetele” , mărturisește Ana Morodan, pentru Ego.ro.

Citeşte și: Cine este Ana Morodan. Ce studii are Contesa Digitală și în ce afaceri și-a investit banii

Citeşte și: De ce consideră Ana Morodan că Asia Express i-a făcut mai mult rău decât bine: „M-a distrus psihic”

Citeşte și: Mihai Călin, despre salariile din teatru și actorii care au renunțat la profesie: „Nu se putea supraviețui”/ Exclusiv

”Nu sunt nici acum vreo obeză”

Are convingerea că după întoarcerea de la Asia Express, când se subțiase vizibil, era superbă.

”Nu sunt nici acum vreo obeză. Să știi că sunt foarte mulțumită de mine în perioada asta a vieții mele. Sunt sunt foarte ok acum, dar aș vrea înapoi la 45 de kilograme. Să fiu uscățică. Eram prea slabă? Mie mi se părea că eram superbă”, mai spune Ana Morodan.

Citeşte și: Cu ce bărbat celebru din România a format Ana Morodan un cuplu fără să se afle

Citeşte și: Ana Morodan, schimbare de look: „Este culoarea mea naturală”. Influencerița, decisă să renunțe la imaginea excentrică / Video

Citeşte și: Cristina Vasiu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Marius. Rochia spectaculoasă aleasă de artistă

Ana Morodan vrea să slăbească cinci kilograme pe lună

Vedeta și-a făcut un plan și are de gând să facă orice pentru a slăbi în jur de cinci kilograme pe lună.

”Dacă nu 45 de kilograme, măcar acolo 50. Am calculat. Dacă slăbesc 5 kilograme pe lună, în luna noiembrie o să am 50 de kilograme. Să mă vezi atunci cu multe inele, cu toate inele”, susține Ana Morodan.

Prințesa digitală are convingerea că dulciurile pe care le comandă i-au schimbat look-ul.„Nu le dau prietenilor mesaje să-mi aducă dulciuri. Am aplicații și dau comandă, doar dau click-click. Asta mă strică pe mine. Logic”, adaugă ea.

Ana Morodan, în cârje

Ana Morodan a suferit un accident și a fost nevoită să meargă pentru o perioadă în cârje. Medicii au fost nevoiți să îi imobilizeze piciorul. Vedeta a vorbit despre suferința trăită chiar când ieșea din spital. „Noah… am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul. Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus”, a povestit influencerița, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton