Câte intervenții estetice are Antonia, de fapt: „Toate, mai puţin buzele”

.

Antonia, una dintre cele mai remarcabile artiste din România, a fost mereu în centrul atenției nu doar datorită carierei sale muzicale, dar și pentru frumusețea ei radiantă. Cu toate acestea, în drumul ei spre perfecțiune, artista a ales să facă unele intervenții estetice pentru a-și corecta anumite aspecte care o deranjau sau care s-au schimbat în urma sarcinilor.

Câte intervenții estetice are Antonia

Într-o eră în care standardele de frumusețe sunt adesea dictate de aparențe impecabile și perfecțiune aparentă, figura publică a unei artiste ca Antonia a fost un studiu de caz în ultimii ani, mai ales pentru gurile rele. Recent, soţia lui Alex Velea, a dezvăluit la ce intervenţii estetice a apelat, după ce a fost criticată pe social media de un urmăritor.

Antonia este o mămică eroină, dat fiind că are trei copii. Şi aşa cum era de aşteptat, cele trei naşteri au lăsat urme pe corpul ei, mai ales în zona abdominală. Artista a recunoscut că, în ciuda eforturilor sportive și a unui regim alimentar sănătos, nu putea obține rezultatele dorite în ceea ce privește abdomenul. Astfel că a decis să apeleze la o liposucție pentru a obține o talie subțire și un abdomen mai plat și tonifiat.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram, potrivit unica.ro.

Citeşte şi: Antonia a împlinit 35 de ani! Cum arăta cântăreața la începutul carierei, când a lansat piesa „Morena” / Galerie foto

Citeşte şi: Cum arată vila în care locuiesc Alex Velea și Antonia: „Avem o casă din filme pentru care am muncit” / Galerie foto

Tot din cauza sarcinilor multiple, partenera de viaţă a lui Alex Velea a observat o schimbare în aspectul sânilor săi. Cântăreaţa a decis să facă ajustări pentru a-și restabili forma și fermitatea bustului. Deși nu a detaliat procedura exactă, prin prisma imaginilor, artista pare că ar fi avut intervenții pentru a-și îmbunătăți aspectul sânilor după naștere.

Antonia neagă intervenţiile la nivelul feţei

Antonia a afirmat că nu a făcut operații estetice la nivelul feței, ci doar ajustări minore care să păstreze aspectul natural al chipului său. Deși nu a specificat exact ce ajustări au fost făcute, este clar că a avut grijă să mențină un aspect natural și să evite transformările radicale.

În schimb, artista a recunoscut că are o rutină de îngrijire a tenului acasă, pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Şi chiar dacă este un lucru nociv pentru tenul ei, Antonia a dezvăluit că uneori doarme machiată, lucru pe care îl consideră nefiresc, dar care se întâmplă din cauza programului ei intens.

„Tenul mi-l îngrijesc acasă. Folosesc o cremă pentru hidratare. Chiar trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Mai am zboruri dimineața și le pun pe make-up artiste să vină seara să ma machieze și eu ma culc și a doua zi mă trezesc așa. Bine, mai trebuie să îmi refac fondul de ten. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea și mama, dar ăsta e adevărul, aș fi falsă să spun că mereu mă demachiez”, a spus Antonia, în urmă cu ceva timp pentru Xtra Night Show, potrivit perfecte.md.

Deşi a recurs selectiv la intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic în anumite zone, Antonia a menţinut un echilibru între aspectul natural și dorința de perfecţiune.

Citeşte şi: „Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău”. Antonia dezvăluie cum își cresc ea și Alex Velea copiii

Antonia, reacţie acidă, după ce a fost criticată pe social media

Recent, artista în vârstă de 35 de ani a fost criticată de un urmăritor pe social media, după ce a publicat o imagine cu ea tip portret, îmbrăcată într-un top alb scurt şi cu abdomenul la vedere.

„Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă„, a fost unul din comentariile urmăritorilor artistei atunci când a văzut imaginea, conform protv.ro.

Răspunsul Antoniei nu a întârziat să apară, menţionând că foloseşte lip liner-ul, cunoscut și sub numele de contur pentru buze, pentru a obține aspectul de buze mai pline, fără a recurge la injecții cu acid hialuronic sau alte proceduri estetice.

Citeşte şi: Femeia cu cele mai mari buze din lume vrea și mai mult acid hialuronic în zona feței. „E activitatea mea preferată!”

„Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte… M-am născut cu față asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentărilor de genul, așa că e egal cu ZERO pt mine… Its actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea„, mai scris Antonia pe contul ei de social media.

Sursa foto: Instagram, Antena 1, Pro TV, YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton