Cătălina Ponor a devenit mamă. Fosta gimnastă a născut un băiețel: „Cea mai bună medalie primită vreodată”

.

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată. Fosta gimnastă a dat naștere unui băiețel și le-a dat vestea fanilor prin intermediul unei fotografii adorabile cu cel mic.

Cătălina Ponor (35 de ani) este în culmea fericirii. Fosta gimnastă a devenit mamă pentru prima dată și a făcut marele anunț pe contul său de pe rețelele de socializare, acolo unde a și postat o fotografie cu mânuța bebelușului.

Cătălina Ponor a născut un băiețel

Cătălina Ponor, una dintre cele mai emblematice gimnaste din sportul românesc, a adus pe lume un copil perfect sănătos. Fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, sunt fericiții părinți ai unui băiețel. Cătălina a împărtășit fanilor vestea prin intermediul unei postări pe Instagram. În imaginea publicată de proaspăta mămică se poate vedea mânuța noului-născut, alături de un mesaj emoționant. Tripla campioana olimpică la gimnastică anunțase încă de la începutul anului că este însărcinată cu primul copil al cuplului.

„Împreună am realizat acest miracol #ceamaibunămedalieprimităvreodată, #steauanoastrămicuță”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram, după ce a devenit mamă.

Este căsătorită cu Bogdan Jianu

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu trăiesc o poveste de dragoste de peste cinci ani de zile, dar abia anul acesta au decis să facă nunta. Cătălina Ponor a aflat la începutul anului că este însărcinată și iată că încheie 2022 ținându-și băiețelul în brațe. 

Cătălina Ponor s-a căsătorit în luna iunie a acestui an cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru. Fosta gimnastă și Bogdan Jianu s-au cunoscut prima dată acum 14 ani și fiecare dintre ei era cu un alt partener. În 2018, cei doi au decis să dea o șansă relației lor.

Fosta gimnastă, felicitată de colegele de breaslă

Deși preferă să fie discretă în ceea ce privește viața personală, sportiva a decis să împărtășească cu fanii momentele minunate prin care trece. Imediat după ce a postat a postat respectiva imagine, fostele sale colege au felicitat-o pe proaspăta mămică. Andreea Răducanu, Larisa Iordache sau Sandra Izbașa, sunt doar o parte din fostele colege, care alături de alte vedete au felicitat-o pe Cătălina. La rândul său, aceasta le-a mulțumit tuturor.

Cătălina Ponor a suferit în trecut de depresie

Cătălina Ponor este mereu zâmbitoare și optimistă, astfel că nu mulți cunosc drama prin care sportiva a trecut, știind de fiecare dată să-și ascundă suferința în public.

Cu toate că este una dintre cele mai frumoase gimnaste, nu a avut întotdeauna noroc în dragoste, ba chiar a suferit enorm din pricina unei iubiri neîmpărtășite. În anul 2012, tripla campioană olimpică își oficializa relația cu Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico, mai mare decât ea cu un an, votat ca fiind printre cele mai sexy 50 de persoane din lume.

Povestea de dragoste dintre cei doi sportivi părea promițătoare, gimnasta chiar declarând trei ani mai târziu că așteaptă cererea în căsătorie: „Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, spunea Ponor într-un interviu oferit la mijlocul lui 2015, conform prosport.ro.

Însă, la finalul aceluiași an, Cătălina Ponor și Tommy Ramos s-au despărțit. Potrivit aceleași publicații, sportiva a suferit foarte mult și a avut nevoie de ajutor din partea unui specialist.

Sursa Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton