Cătălina Grama și-a făcut o schimbare de look. Cum arată Jojo blondă și cu breton

.

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, a apelat la o nouă schimbare de look, iar fanii aproape că nu au recunoscut-o. Actrița în vârstă de 43 de ani a renunțat la buclele șatene pe care le adoptase în urmă cu doi ani și a revenit la blondul care a consacrat-o. Mai mult, aceasta și-a făcut breton. Totul, pentru un nou personaj pe care urmează să îl interpreteze.

Cătălina Grama Jojo, schimbare de look

Cătălina Grama și-a luat prin surprindere fanii de pre rețelele de socializare cu cea mai nouă postare a sa. Într-un scurt clip, actrița apare blondă, tunsă bob și cu breton, arătând cu totul diferit față de ultimii doi ani, când a avut părul lung și șaten. Soția lui Paul Ipate a dezvăluit că lucrează la un nou proiect, acum că serialul „Clanul” a ajuns la final. Iar acest nou look face parte din schimbările pe care le face pentru noul ei personaj.

„În probe și pregătiri pentru noul meu personaj. Nu știu cum va arăta până la urmă, însă ador perioada de construcție. În orice caz, pot să vă spun că e tare ciudat să mă văd blondă după atâta timp”, a scris Jojo pe pagina sa de Instagram.

„Abia aștept să vă povestesc despre noul meu proiect în care voi fi cu totul diferită. Mă simt recunoascatoare pentru perioada asta în care am ocazia să fac atâtea lucruri faine. Cum vi se pare că arăt blondă după atâta vreme în care m-ați văzut șatenă?”, și-a întrebat ea admiratorii din mediul online.

Citește și: Cum arată Cătălina Grama Jojo nemachiată. La 42 de ani, actrița din „Clanul” și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up

Citește și: Cătălina Grama, actrița din Clanul, nu urmărește serialul de la Pro TV: “Încerc să nu mai fiu atât de aspră cu mine” / Exclusiv

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, cu toții lăudând-o pentru noul ei aspect.

„Parcă nu ești tu! Mie îmi place”, a scris cineva.

„Exact cum arătai când erai puștoaică. Te prinde foarte bine”, a fost de părere o altă persoană.

„Blondă îți stă cel mai bine”, a comentat un alt fan de-al actriței.

Jojo, mesaj emoționant la finalul serialului „Clanul”

Cătălina Grama a interpretat-o pe Magda în serialul de succes „Clanul”, care a ajuns la final. În această seară va fi difuzat ultimul episod, iar actrița a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„E ultimul episod din Clanul și îmi trec prin suflet și minte zeci de imagini și întâmplări trăite alături de echipa noastră frumoasă. Sunt recunoscătoare pentru fiecare secundă trăită alături de ei toți.️ Îi mulțumesc universului întreg pentru George Mihăiță, soțul meu din film, partenerul meu la bine și la rău încă de la începuturile Clanului. Nu aș fi putut avea aceeași chimie cu niciun alt actor. A fost o onoare să fiu partenera marelui și inegalabilului George Mihăiță în acest minunat serial numit Clanul. Fiecare încurajare și validare primite de la el au însemnat totul. Te iubesc Tatutzu, azi, mâine, pentru totdeauna!”, a scris Cătălina Grama pe Instagram.

Citește și: De ce evită Paul Ipate și Cătălina Grama – Jojo să lucreze împreună: „Eu vreau să protejez foarte mult relația” / Exclusiv

Citește și: 10 vedete din România care se luptă cu boli autoimune. Corina Dănilă: „Odată declanșată o duci toată viața”

Aceasta a avut de spus doar cuvinte frumoase la adresa tuturor colegilor ei, printre care și Theo Rose și Denis Hanganu.

„Mă bucur că am avut ocazia să îl întâlnesc pe Filip Munteanu, dragul meu băiat în film și prieten în viața de zi cu zi. Filip a fost de departe cel mai curajos dintre noi în fiecare zi. Ne-a rezistat alături când a fost frig și când a fost cald și și-a construit personajul cu toată seriozitatea unui profesionist. Mulțumesc pentru întâlnirea cu George Ivașcu , fermecătorul și indestructibilul nostru Pelican, care mi-a umplut inima de bucurie. Mă bucură întâlnirea cu fiecare dintre colegii mei minunați care mi-au devenit prieteni, dar mai ales cea pe care am legat-o cu talentatul Denis Hanganu”, a continuat ea.

„Despre Theo Rose cea în toate talentată v-am tot scris și știți cât de bucuroasă sunt de întâlnirea cu ea. Maria Obretin, știi că te iubesc! Ești jumătatea mea în toate!”, a mai scris Cătălina Grama care a ținut să-l mulțumească și regizorului serialului, Anghel Damian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Cătălina Grama Jojo cu noul ei look

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton