Cătălina Grama – Jojo și Paul Ipate, culisele unei căsătorii surpriză în Italia: „Am probat zeci de rochii”. Ce inel cu diamante a primit / Exclusiv

.

Cătălina Grama și Paul Ipate, vedetele Pro TV, au spus DA, în weekend, într-o locație de vis din Italia!

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit pe 5 august, după 9 ani de relație. Cei doi au făcut cununia civilă în Italia. Actrița din celebrul serial de la Pro Tv, „Clanul”, a primit, chiar înainte de eveniment, inelul de logodnă.

Cătălina Grama și Paul Ipate, cununie în Italia

Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut, în weekend, cununia civilă

Într-un decor superb, din Italia, Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut, în weekend, cununia civilă. Actrița nu a purtat niciun fel de bijuterii, însă inelul de logodnă în safir royal blue, cu diamante, nu a avut nevoie de alte completări. Accesoriul este de-a dreptul spectaculos, iar Cătălina Grama a reușit să-l pună în evidență.

Citește și:  Cât costă croaziera în care Andra și Cătălin Măruță au plecat împreună cu cei doi copii. Artista a făcut furori într-o rochie de 200 lei / Video

 „Este inelul pe care l-am primit de la Paul, înainte de cununie”, a spus Cătălina Grama.

Cei prezenți la nuntă au avut dress code white. Cătălina a ales să poarte trei rochii diferite în care a arătat superb. Pentru ceremonie, actrița a optat pentru o rochie sirenă cu cristale, iar pentru dans a ales una accesorizată cu mănuși din dantelă fină. Pentru momentul tortului, Cătălina Grama a schimbat iar ținuta, optând pentru o altă rochie brodată spectaculos.

Cum a pus în evidență actrița inelul de logodnă cu diamante, primit de la Paul Ipate?

Așa arată inelul de logodnă al Cătălinei Grama

„Toate sunt lucrate manual și a fost nevoie de multă pricepere și răbdare pentru realizarea lor. Pentru ceremonie am ales o rochie sirenă, din dantelă, brodată cu cristale preziosa și paiete discrete. A doua a fost pentru primul dans: o rochie într-un stil retro reinterpretat, din mătase duchesse, accesorizată cu mănuși din dantelă fină. A treia a fost aleasă pentru tăierea tortului: o rochie sirenă brodată spectaculos mai ales pe spate. Îmi plac foarte mult rochiile Cristinei pentru că materialele sunt prețioase și fiecare are ceva aparte. De aceea nu m-am putut hotărî la una și am ales trei”, a povestit Cătălina Grama- Jojo, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Până să aleagă însă cele trei rochii, actrița a probat zeci. Ea dezvăluie că nici ținuta lui Paul Ipate nu a fost ușor de ales.

Cătălina Grama a purtat trei ținute: „Am probat zeci de rochii”

Cătălina a ales să poarte trei rochii diferite

Actrița din „Clanul” a mărturisit că nu ar fi putut arăta perfect în ziua cea mare, fără ajutor: „Alături de mine și Paul la fiecare pas pentru alegerile vestimentare a fost stilistul și prietena noastră, Eli Adam. Am probat zeci de rochii. Ne-am dorit, însă, ceva care să reprezinte spiritul unei nunți pline de viață în stil Italian. Pentru costumul lui Paul, Eli și Adina Buzatu au colaborat și au ales costumul lejer, din in alb, pe care pur și simplu îl ador!”, a spus actrița, pentru UNICA.ro.

Toate cele trei rochii pe care le-a ales Cătălina i-au pus în evidență silueta de invidiat. Actrița spune că este atentă la alimentație, în așa fel încât să mănânce sănătos și să se mențină. Cătălina Grama a adoptat în ultima vreme metoda intermittent fasting.

Cătălina Grama s-a căsătorit

“Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici”, a declarat, recent, pentru UNICA.ro, actrița Cătălina Grama.

Credit foto: Goran Kris

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton