Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, curtați de Pro TV. Reacția Antenei 1

.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu ar putea reveni pe micile ecrane, însă nu la postul de televiziune Antena 1, ci la Pro TV. Asta pentru că, producătorii din Pache Protopopescu și-ar dori ca cei trei chefi să revină în fruntea formatului „Masterchef”. Doar că cei de la Antenă nu sunt deloc încântați de acest lucru, mai ales că foștii jurați Chefi la Cuțite, încă s-ar afla sub contract cu postul de televiziune.

După ce au înregistrat un succes răsunător cu cele 12 sezoane ale emisiunii culinare Chefi la Cuțite, cele două posturi de televiziune se „bat” pe cei trei bucătari, care au renunțat în ultima clipă la filmările celui de al 13-lea sezon. Motivul invocat a fost oboseala și niciunul dintre cei trei nu a vrut să vorbească public, până acum, despre adevărata cauză a plecării lor.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, doriți de Pro TV

După o vacanță de șase luni, cu nici 30 de zile înaintea începerii filmărilor pentru sezonul 13 Chefi la Cuțite, cei trei jurați au refuzat să revină pe platourile de filmare. Aceștia au afirmat că se simt mult prea obosiți, astfel că producătorii au fost nevoiți să caute alți chefi care să le ia locul.

Potrivit Cancan, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ar fi doriți acum de Pro TV pentru a reveni la cârma show-ului Masterchef, al cărui jurați au fost în primele sezoane.

Deși Irina Fodor a dezvăluit că filmările au început pentru Chefi la Cuțite, dând de înțeles că au fost găsiți înlocuitori pentru foștii jurați, se pare că cei de la Antena 1 nu vor să permită Pro TV-ului să le fure vedetele.

Citește și: Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”. Reacția vedetei

Citește și: Oana Roman îl pune la zid pe Maris Elisei. Cu ce a supărat-o. „Nu mai merită titulatura de părinte”

Confrom unor surse citate de publicația menționată anterior, PRO TV a plătit taxa anuală pentru a-și rezerva formatul „Masterchef”, fiind deținătorii acestuia la un portofoliu, însă încă amână filmările. Asta pentru că și-ar dori ca Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să fie noii jurați ai emisiunii.

Însă, pentru a putea pleca de la Antena 1, cei trei ar trebui să plătească o sumă considerabilă de bani, întrucât contractele lor cu postul de televiziune încă nu au expirat.

Antena 1 ar fi trimis o notificare către Pro TV

De asemenea, Antena 1 ar încerca în continuare să îi convingă pe cei trei chefi să revină la masa juraților Chefi la Cuțite, această formulă fiind una iubită de publicul larg.

Într-un comunicat al Antenei 1, în care se anunța plecarea lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Chefi la Cuțite, se preciza și că producătoarea Mona Segall a încercat să vorbească cu ei și să îi convingă să rămână la cârma show-ului.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile. (..) Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut”, a afirmat Mona Segall.

Citește și: Ce face Sorin Bontea de când a plecat de la „Chefi la cuțite”. „Am pornit!” Unde s-a filmat celebrul chef

Citește și: Ce face Cătălin Scărlătescu după ce a plecat de la Chefi la cuțite: “Am fost și sunt în gastronomie un supraviețuitor”/ Exclusiv

Acum, Antena 1 nu doar că nu vrea să îi lase pe chefi să plece, ci ar fi trimis și o notificare către Pro TV în care îi anunță că dacă vor începe negocierile cu cei trei bucătari, îi vor acționa în instanță.

”Antena a trimis notificare la PRO TV, în care a amenințat că se va ajunge la judecată, în cazul în care vor începe negocierile cu cei trei chefi”, potrivit publicației menționate mai sus.

Dacă vor decide, totuși, să plece de la Antena 1 definitiv, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu ar putea plăti despăgubiri uriașe.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton