Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după întoarcerea de la „America Express”. Cât de mult a slăbit juratul de la „Chefi la cuțite”

.

Chef Cătălin Scărlătescu (50 de ani) s-a întors de la filmările pentru America Express și i-a uimit pe toți cu felul în care arată acum. Juratul de la “Chefi la cuțite” a participat la show-ul de supraviețuire cu iubita lui, actrița Doina Teodoru, iar întreaga experiență a fost una cu totul unică pentru ei.

Chef Scărlătescu a slăbit enorm în timpul filmărilor pentru cel mai dur reality show de aventură și a postat pe pagina sa de Instagram un clip în care s-a îmbrăcat cu hainele purtate în primăvară și care acum i-ar rămas mari. În clipul postat de Scărlătescu se vede clar cum costumul de bucătar pe care-l poartă când gătește îi este larg, cu cel puțin 2 măsuri mai mare.

”Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express ăsta e”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

În ultimii trei ani, după o slăbire spectaculoasă de peste 50 de kilograme, chef Scărlătescu a reușit să se mențină la o greutate constantă prin reducerea cantității de mâncare. Îndrăgitul bucătar este de părere că micșorarea porțiilor de mâncare este cea mai bună metodă de menținere a greutății.

Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de 3 ani – a recunoscut Scărlătescu, acum câteva luni.

Citeşte şi: Bodo și-a retras băieții de la un club sportiv din cauza unor poze indecente postate pe grupul de WhatsApp al părinților

Citeşte şi: Cele mai neobișnuite prenume alese de vedetele din România pentru copiii lor

Citeşte şi: Anghel Damian le-a implicat și pe Theo Rose, și pe Lia Bugnar în același proiect. „Suntem la foc continuu!”

Citeşte şi: Trucurile alimentare ale Andreei Esca. Ce mănâncă dacă trebuie să slăbească rapid

Chef-ul este atent și la ce consumă, încercând, pe cât posibil, să se hrănească într-un mod sănătos.

Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton