Cătălin Scărlătescu, adevărul despre plecarea de la „Chefi la cuțite”. „Niște oameni au fost răutăcioși!” Ce s-a întâmplat în culisele emisiunii

.

Decizia celor trei experți în gastronomie Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de a nu mai face parte din show-ul culinar “Chefi la cuțite” a locat publicul și a stârnit o mulțime de controverse.

S-a spus că au existat neînțlegeri între chefi și conducerea Antena 1 legate de bani și, mai mult, că plecarea lor ar fi fost cu scandal și că Antena 1 i-ar fi dat în judecată, dar care este, de fapt, adevărul?

„Dacă spune cineva de bani, minte”

Chef Cătălin Scărlătescu spune că nu știe nimic despre faptul că ar fi fost dat în judecată, a auzit din presă această informație. Scărlătescu a dezmințit și zvonul cum că plecarea lor ar fi fost din cauza neînțelegerilor legate de bani.

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu ştiu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanţă, o să văd şi eu ce pretenţii au. Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuţie de bani.

Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poţi să-mi scoţi oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se ştie ea, noi nu. Adică, dacă mi s-a dus preşul de sub picioare, cuţitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai şters de pe sticlă, cuţitul din mână nu mi-l iei” – a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru cancan.ro.

Despre producătoarea emisiunii “Chefi la Cuțite”, Mona Segall, Scărlătescu are numai cuvinte de laudă. Deși s-a vehiculat că între chefi și Mona s-ar fi iscat un conflict, odată cu plecarea lor din show-ul culinar, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Chef Scărlătescu a pus plecarea de la Antena 1 pe seama unor „oameni răutăcioși” care „nu au știut să gestioneze anumite momente”. Dar și pe faptul că i-a obosit orele nesfârșite de filmări.

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât!”

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană! Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși.

N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac” – a precizat Scărlătescu, pentru click.ro.

Mona Segall a aflat în ultimul moment despre plecarea celor trei chefi, care și-au motivat decizia acuzând o stare avansată de oboseală.

Antena 1: „Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați”

Citeşte şi: Cine este Mona Segall, producătorul Chefi la Cuțite și America Express. ”Am moștenit talentul de a face reality-uri de oameni obișnuiți”

Citeşte şi: Ei ar putea fi noii jurați de la „Chefi la cuțite” sezonul 13. Lista scurtă a Monei Segall, făcută publică

Citeşte şi: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Citeşte şi: Cum au reacționat fanii Chefi la Cuțite după anunțul plecării juraților: „Erau sarea și piperul”

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.” – s-a transmis într-un comunicat semnat Antena 1.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton