Cătălin Scărlătescu a primit interzis de la Doina Teodoru să se mai îngraşe. Juratul de la Masterchef, pus la dietă de iubita sa: „Mă ceartă madam acasă”

.

Cătălin Scărlătescu, una dintre figurile emblematice ale gastronomiei românești, este gata să revină pe micile ecrane în sezonul 9 al MasterChef România. Acest sezon promite să fie unul plin de surprize și preparate inedite, însă pentru jurat, participarea la show implică și provocări personale semnificative legate de menținerea greutății. Astfel că partenera sa de viaţă, Doina Teodoru, i-a dat interzis să se îngraşe şi îl ţine doar pe salate.

Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească impresionanta greutate de 50 de kilograme, o realizare remarcabilă ce a necesitat o schimbare radicală în stilul său de viață. Secretul său a constat în reducerea semnificativă a porțiilor de mâncare, trecând de la cantități mari la porții mult mai mici.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea,” a explicat Scărlătescu pentru impact.ro, în urmă cu ceva timp.

Această schimbare radicală în stilul său de viață i-a permis să-și mențină greutatea constantă în ultimii cinci ani, stabilizându-se la aproximativ 102-103 kilograme.

Citeşte şi: Doina Teodoru, cadou special de la chef Cătălin Scărlătescu, de ziua ei de naștere: „34 este deja super drăguț cu mine”

Cătălin Scărlătescu a primit interzis de la Doina Teodoru să se mai îngraşe

În ciuda succesului său în a-și menține greutatea, Scărlătescu recunoaște că nu a fost un drum ușor. Acum, la 51 de ani, Scărlătescu a găsit un echilibru, însă reîntoarcerea la MasterChef vine cu noi provocări.

Sezonul 9 al MasterChef România îi reuneşte pe Gina Pistol, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a evalua cele mai bune preparate ale bucătarilor amatori. În acest context, bucătarul va trebui să deguste numeroase preparate, ceea ce reprezintă o provocare majoră pentru cineva care încearcă să-și mențină greutatea sub control.

Citeşte şi: Cum a reacționat Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la MasterChef România: „De aici a început tot” / Exclusiv

„Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă ‘madam’ acasă. (…) Zice ‘ai grijă cu mâncatul’. Dar ce să faci dacă sunt gurmand și eu de meserie. Scărlătescu Cătălin Gurmand, ăsta e un nume din familie, așa că nu avem ce să facem,” a adăugat el pentru ciao.ro.

Vegetariană convinsă, Doina Teodoru preferă mâncărurile ușoare și sănătoase, iar preparatele sale favorite includ salate și ceviche.

„Iubita mea este vegetariană. Nu mâncă carne, mâncă pește, dar rar, și este fan Ceviche. Așa că e foarte ușor. Pac am curățat peștele, un pic de lămâie. 2-3 ingrediente și am scăpat„, ne-a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, în cadrul unui interviu exclusiv pentru unica.ro.

Cătălin Scărlătescu, impresionat de salatele făcute de Doina Teodoru

Cătălin recunoaște că, deși gătește rar acasă, atunci când o face, preferă să pregătească preparate simple, inspirate de preferințele iubitei sale.

Doamna nu gătește cu foarte multe oale, îi plac mai mult verziturile astea, salate multe,” ne-a mai spus juratul de la Masterchef. Totodată această abordare culinară îl ajută să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat.

Deși este un chef experimentat, Cătălin Scărlătescu este adesea impresionat de salatele pregătite de Doina.

„Este spectaculoasă. Ea face spectaculoase niște salate. Foarte mișto. Mă tot sperie așa cu tot felul de… Ea mănâncă foarte picant și cumva mult mai acru decât aș reuși eu să înțeleg. Dar de multe ori mă surprinde,” ne-a mai dezvăluit acesta.

Citeşte şi: De ce își ține Florin Dumitrescu fiicele departe de bucătărie: „Mi-e frică să le prindă pasiunea asta”/ Exclusiv

Reîntoarcerea la MasterChef reprezintă o oportunitate de a împărtăși experiența și cunoștințele sale cu noi generații de bucătari amatori, însă vine și cu riscuri legate de menținerea greutății. Scărlătescu a învățat să navigheze aceste provocări cu ajutorul parteneriatului său cu Doina, care îl ajută să mențină un regim alimentar strict acasă.

„Da, mănânc salată la prânz, dar nu ieșim și noi seara la un restaurant să mâncăm și altceva? Ce atâta salată…” a spus Cătălin Scărlătescu pentru ciao.ro, evidențiind nevoia de echilibru între dieta strictă de acasă și plăcerea de a mânca diverse preparate în oraș.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton