Cătălin Măruță a răbufnit public: „Pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova…”

.

Cătălin Măruță a reacționat pentru prima dată după ce, ani de zile, în spațiul public au fost făcute comentarii cu privire la asemănarea dintre fiul său, David, și cântărețul de manele Jean de la Craiova.

În urmă cu mai mulți ani, în emisiunea Cronica Cârcotașilor a fost publicată o imagine în care apar Jean de la Craiova și David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, în care seamănă izbitor.

Cătălin Măruță a răbufnit după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova

Cei doi au părul aranjat la fel, iar asemănarea a stârnit multe glume și comentarii controversate. Prezentatorul de la Pro TV a făcut, recent, primul comentariu pe subiect și le-a transmis un mesaj ferm celor care fac glume despre paternitatea lui David.

Dezamăgit, Cătălin Măruță i-a întrebat pe cei care susțin că fiul său seamănă mai mult cu Jean de la Craiova decât cu el dacă meme-urile pe care le propagă contribuie la starea lor de bine.

Mesajul lui Măruță pentru cei care fac glume pe subiectul asemănării dintre fiul său și Jean de la Craiova

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc.

Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță, conform RTV.ro.

Citește și: Dana Rogoz, reacție dură după ce Eva Măruță a devenit ținta unui val de ură în mediul online: „Este pur și simplu grețos”

Citește și: Adela Popescu, revoltată de comentariile negative despre fiica lui Cătălin Măruță: „Nu e posibil așa ceva”

Citește și:  Alex Bogdan, fascinat de Eva Măruță la filmările „Tati part-time”. „E de o maturitate de mă sperie” / Exclusiv

Eva Măruță, criticată pentru rolul din filmul „Tati Part-Time”

Apreciați pentru activitatea profesională desfășurată, Andra și Cătălin Măruță au dat piept și cu hate-ul din online în ultima perioadă, după ce fiica lor, Eva Măruță, a primit rolul principal în filmul Tati Part-Time. Reacția lor nu a întârziat să apară, după ce ce comentariile la adresa fetiței de 8 ani au devenit agresive și jignitoare.

“Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar si răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred că toți copiii sunt minunați și merită șanse.

Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este „primul” ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a scris Andra pe o rețea de socializare, după ce Eva Măruță a fost atacată pentru rolul principat din Tati Part-Time.

Vezi AICI ce a spus și Cătălin Măruță!

Sursă foto: Instagram/captura Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton