Cătălin Crișan, primele declarații despre iubită și perioada petrecută în spital: „A fost un test”

.

Cătălin Crișan (55 ani) a povestit pentru prima dată despre femeia care îi este parteneră de viață, de aproape un an. Aceasta a fost alături de el în una dintre cele mai dificile perioade din viața artistului, când a fost diagnosticat și operat de dublă hernie laterală.

Solistul, care nu a vrut să dea până acum prea multe detalii despre femeia care l-a cucerit, a vorbit deschis despre relația lor. Acesta a precizat că, pentru ei, această operație a fost ca un test de iubire.

Cătălin Crișan, dezvăluiri despre iubita lui

Pe 24 octombrie 2023, Cătălin Crișan a fost operat de dublă hernie de disc laterală, însă înainte de a ajunge pe masa de operație artistul a trecut prin dureri „peste limita suportabilității”. Acum la trei luni de la intervenție, artistul spune că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru evenimentele prin care a trecut.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV, solistul a povestit că la fiecare pas a avut-o alături de iubita lui, a cărui nume nu l-a făcut public. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, iar ea i-a fost un adevărat sprijin în această perioadă grea din viață.

„Îi mulțumesc prietenei mele că dacă nu era ea… Suntem împreună de aproape un an. Mi-a dovedit că mă iubește pentru că una e să fii de 20 de ani și una e să-l cari pe ăla la toatletă și să-l ștergi la frunte după câteva luni. Putea să zică „ia du-te mă cu hernia ta de disc. Păi eu te-am luat de proaspăt nu de babalâc”. A fost un test”, a spus Cătălin Crișan cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Cătălin Crișan, operat de urgență. Cum se simte artistul de 55 ani: „Nu a avut curaj să se implice niciun medic”

Citește și: Lucia Bubulac dezvăluie de ce nu s-a recăsătorit după divorțul de Cătălin Crișan: „Căsătoria nu e o garanție a fericirii iar uneori poate fi o perpetuă tristețe în doi” / Exclusiv

Citește și: Cine e iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan: „Locuim împreună”

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aflat sexul celui de-al patrulea copil: „Sunt deja în patru luni”

„Nu mai puteam să mă mișc”

Cătălin Crișan a luat pe toată lumea prin surprindere zilele trecute când a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind diagnosticat cu dublă hernie de disc.

Artistul a povestit acum că totul a început de la o durere de spate care s-a lăsat pe picior și, în cele din urmă, a ajuns să fie insuportabilă.

„De la o durere minoră am ajuns… Am stat două săptămâni, la un moment dat nu mai puteam să mă mișc deloc. Am intrat atunci în panică pentru că nu mai găseam absolut nicio poziție în care să nu mă doară. Insuportabil. Au fost mai multe păreri, că e hernie de disc, că e osteofit, o chestie care crește pe nerv. Problema era că a fost laterală. Ceea ce am înțeles de la doctor, e că se ajunge greu. Sunt foarte rare și extrem de atipice”, a mărturisit Cătălin Crișan în emisiunea „La Măruță”.

„Am învățat că pot să duc foarte mult și nu există durere mai mare pe care să nu o suport după cât am suportat în alea două săptămâni. M-a întărit treaba asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat lucrurile astea”, a precizat el.

Artistul a dezvăluit că operația a fost și mai dificilă pentru că la el nu prinde anestezia locală.

„A fost ca la nebuni. Au făcut acolo oamenii ce au putut să facă, dar nu prindea”, a povestit el.

Acum, după operație, artistul nu mai are voie să facă efort sau să ridice greutați. Mai mult, spune el, trebuie să mai slăbească.

„Am dat vreo șase kilograme, mai trebuie să dau vreo opt, asta e cea mai importantă condiție”, a precizat Cătălin Crișan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Crișan

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton