Cătălin Botezatu, la un pas de a fi atacat de un rechin, în vacanță în America de Sud

.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de a fi atacat de un rechin în Oceanul Pacific, într-o vacanță în zona Insulelor Galápagos, America de Sud. Designerul s-a pus singur în pericol, ignorând sfaturile echipajului de pe yachtul pe care se afla.

Cătălin Botezatu: „Am văzut coada rechinului și m-am panicat”

„Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud. (…) Am aterizat în Bora Bora o lună și, prin zona Galapagos, era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă. Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune. Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn. La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat”, a povestit Cătălin Botezatu, pentru Spynews.

„Nu am planuri de vacanță vara asta, la iarnă. Toată vara, până în octombrie, la sfârșit, am prezentări de modă. Din septembrie sunt săptămânile modei la New York și la Paris, cu târgurile aferente, poate din noiembrie ceva”, a mai spus.

Citește și: Ce studii are Cătălin Botezatu? A făcut istorie în modă, dar a dat admitere de trei ori la Teatru: “Erau doar 3 locuri și sute de concurenți”/ Exclusiv

Cătălin Botezatu, proprietar în Dubai

În primăvara anului 2022, Cătălin Botezatu a investit într-un apartament din Dubai. În valoare de peste 350.000 de euro, locuința are vedere către Oceanul Indian, dar și către oraș.

„Este la etajul 54. Are priveliștea către Ocean, dar și către partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară. Sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente. Aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni. Sunt oferte de nerefuzat”, a mai spus creatorul de modă.

Citește și: Cătălin Botezatu a avut trei tentative de sinucidere. „Este un gest de lașitate, dacă stai să te gândești după aceea”

Cătălin nu este singura vedetă din România care a investit în domeniul imobiliar din Dubai

În noiembrie 2021, Denisa Tănase ex-Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Potrivit fostei soliste, un studio ca cel cumpărat de ei are prețuri care încep de la 149 de mii de euro.

În ianuarie 2022, Andreea Bălan dezvăluia că își dorește și ea să investească într-un apartament în Dubai.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici, în Dubai, în vacanță, de ce să nu avem un apartament în Dubai? Ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an, și să stăm aici. Investiția ar fi ceva. Se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a povestit solista pe YouTube.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton