Cătălin Botezatu, detalii despre relaţia cu tatăl său. Nu şi-au vorbit mai mult de un an: „Îl rog să mă ierte”

.

Cătălin Botezatu este faimos pentru creaţiile sale vestimentare, dar şi pentru picanteriile din viaţa sa amoroasă, însă există anumite detalii pe care celebrul designer preferă să le ţină departe de ochii lumii. Un subiect delicat pe care creatorul de modă îl abordează rar constă în dinamica relaţiei dintre el şi tatăl său. Recent, acesta a vorbit despre cum se mai inţelege cu tatăl său, după ce nu şi-au vorbit deloc o perioadă lungă de timp.

De ce Cătălin Botezatu nu a vorbit cu tatăl său mai bine de un an

Cătălin Botezatu a dezvăluit că întotdeauna au existat probleme de comunicare între el şi tatăl său, iar odată cu înaintarea în vârstă, acestea doar s-au agravat, mai ales după divorţul de mama lui. După ce Maria şi Constantin Botezatu s-au separat, bărbatul care i-a dat viaţă şi-a refăcut viaţa. Sub aripa lui protectoare a intrat fiul vitreg al acestuia, în timp ce comunicarea cu Bote se şubrezea.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre tendințele modei pentru vara lui 2024. „Multă îndrăzneală!” / Exclusiv

Citeşte şi: Medicii i-au descoperit lui Cătălin Botezatu o tumoare ascunsă: „Eram pe moarte. Am făcut o operație periculoasă” / Video

Cătălin Botezatu şi tatăl său nu şi-au vorbit mai bine de un an, după cum a declarat chiar vedeta, în cadrul emisiunii „După plată şi răsplată”. Acesta a povestit un episod în care părintele său i-a greşit numele, pronunţându-l pe cel al fratelui său vitreg, iar de atunci creatorul de modă a decis să nu mai meargă să îl viziteze. În ciuda deciziei luate, tot l-a sunat de ziua lui pentru a-i spune „la mulţi ani”, dar bărbatul nu a vrut să răspundă la telefon.

„Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat. Noi nici acum nu ne vorbim. Dar el a hotărât să fie așa. Dintr-o prostie a decis să nu mai vorbim. De un an e așa. (…) Dar nici eu nu am vrut să merg la el. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru (n.r. copilul soției tatălui lui Bote), e dureros. I-am zis – Tată, eu sunt Cătălin! Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns”, a povestit Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Lucrurile s-au schimbat dramatic între ei în momentul în care atât Cătălin Botezatu, cât şi tatăl acestuia au fost diagnosticaţi cu cancer, în aceeaşi perioadă. Creatorul de modă a oferit detalii despre momentele grele prin care a trecut, atât din cauza bolii crunte cu care se confrunta, cât şi din cauza chinului prin care trecea şi tatăl său.

„Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta”, au fost declaraţiile lui Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii realizate de Ionela Năstase şi Adi Hădean, de la Antena 3, potrivit libertateapetnrufemei.ro

Cum se înţelege, în prezent, Cătălin Botezatu cu tatăl său

Chiar dacă relaţia dintre Cătălin Botezatu şi tatăl lui s-a îmbunătăţit, celebrul designer a mărturisit că tot există o barieră care îl împiedică să îşi mărturisească sentimentele de dragoste pentru acesta, chiar dacă simte să-şi declare iubirea ori de câte ori vorbeşte cu el. Fostul partener al Biancăi Drăguşanu a recunoscut că între el şi părintele său întotdeauna a existat o competiţie, pe care nici el însuşi nu şi-o poate explica.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, reacție nervoasă în culisele unui eveniment: „Prostia, amatorismul și oamenii care mă copiază!” / Exclusiv

„Poate că nu a spus foarte multe lucruri și sentimente pe care le am pentru tatăl meu. Mai important decât toate celelalte pe care le am. Niciodată nu a înțeles că țin foarte mult la el. Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani, parcă a fost complexul Oedip. Nu știu de ce s-a întâmplat asta și ori de câte ori vorbesc despre el, și vreau să-i spun asta, nu știu cum să-i spun că țin foarte tare la el”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton