Cătălin Bordea, primele declarații după ce s-a spus că a fost părăsit de soție: „Am avut un an greu”

.

Cătălin Bordea s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, după ce s-a spus că soția lui, Livia, l-ar fi părăsit. Actorul a evitat până acum să vorbească despre acest subiect, iar pe rețelele de socializare se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Acum, comediantul a decis să vorbească despre ce se petrece în această perioadă în viața lui, însă fără a da detalii despre cea cu care forma un cuplu de 11 ani.

Cătălin Bordea, despre problemele din viața lui

Cătălin Bordea se declara un bărbat foarte îndrăgostit de soția lui și mereu a făcut tot posibilul pentru a o face fericită. Însă, în urmă cu ceva timp s-a zvonit că Livia a plecat de acasă, iar comediantul este foarte supărat din cauza acestei situații. Deși a refuzat să vorbească public despre această despărțire, câștigătorul „America Express” a dat detalii despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.

Citește și: Când au apărut problemele în căsnicia lui Cătălin Bordea. Livia ar mai fi vrut să pună punct relației: „A fost inclusiv la psiholog”

Citește și: Andreea Bălan l-a șocat pe Cătălin Bordea: „Am spus tuturor că aș putea să am o aventură cu tine” / Video

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, totul despre participarea la America Express: „Noi ne-am stabilit locul trei” / Video

Citește și: Cu câți bani au rămas Cătălin Bordea și Nelu Cortea după ce au câștigat America Express

Livia Bordea ar fi plecat de acasă

Se pare că lucrurile între Cătălin și Livia Bordea nu mai funcționează de ceva timp, chiar dinainte ca el să plece în America Express alături de Nelu Cortea. Iar la mijloc s-ar afla un alt bărbat.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acestei despărțiri, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm”, a declarat un apropiat al cuplului pentru sursa citată anterior.

„Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei”, a mai spus sursa respectivă.

În timp ce Livia și-a șters orice urmă de pe rețelele de socializare, Cătălin Bordea continuă să posteze lucruri care au legătură cu cariera și prietenii lui.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Livia și Cătălin Bordea

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton