Cătălin Bordea, mărturisiri neașteptate despre părinții Liviei. Ce s-a întâmplat în familia ei în timpul căsniciei cu actorul

.

Cătălin Bordea a divorțat de Livia în urmă cu câteva luni, după o relație de mai bine de 11 ani și un mariaj de 4 ani. Comediantul a aflat din presă că Livia este într-o relație cu Spike (Paul Mărăcine), cel care i-a fost cavaler de onoare la nunta cu soția sa.

La momentul separării, Cătălin Bordea a transmis un mesaj în spațiul public pentru a confirma totul.

„O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă”

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”  – a transmis actorul în mediul online, după despărțire.

Subiectul despărțirii rămâne unul extrem de delicat și dureros pentru comediant. În cadrul unei apariții în emisiunea lui Dan Capatos, “XNS”, Bordea a vorbit despre cât de mult a însemnat familia Liviei pentru el și de cât de atașat era de părinții ei. După despărțirea de Livia, Bordea nu am mai vorbit cu părinții ei.

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate” – a mărturisit actorul în emisiunea lui Capatos.  

“Le spuneam ‘tată’ și ‘mamă’ și am simțit că mă iubesc”

Cătălin Bordea a subliniat că și-a iubit enorm socri și spune despre ei că ai fost ca niște părinți pentru el.

“Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața” – a completat el.

Citeşte şi: Cu câți bani au rămas Cătălin Bordea și Nelu Cortea după ce au câștigat America Express

Citeşte şi: Cătălin Bordea, primele declarații după ce s-a spus că a fost părăsit de soție: „Am avut un an greu”

Citeşte şi: Când au apărut problemele în căsnicia lui Cătălin Bordea. Livia ar mai fi vrut să pună punct relației: „A fost inclusiv la psiholog”

Citeşte şi: Cătălin Bordea bănuia idila dintre Spike și fosta soție? „Mi s-a reconfirmat!” Mesajul actorului după sărutul celor doi

„Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred”

Despre fosta soție, tot în emsiunea lui Capatos dar cu o altă ocazie, Bordea a spus că s-a schimbat complet și nu mai este fata de care s-a îndrăgostit și care i-a pus inima pe jar.

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta, eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea, pe care o cunosc eu și pe care am iubit-o, cu care voiam să-mi petrec toată viața, n-ar fi făcut niciodată așa ceva.

Fata în care s-a transformat la un moment dat e treaba ei. În ultimul an a fost o transformare ciudată, nu știu să o explic, adică nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare. Te gândești la un moment dat, criza de identitate, foarte multe întrebări d-astea, existențiale” – a povestit Bordea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton