Cât o costă pe Andreea Bălan manichiura. Artista investește mereu în imaginea ei

.

Andreea Bălan acordă o atenție deosebită aspectului ei, lucru necesar în cariera pe care o urmează. Cântăreața are un stil de viață sănătos și investește mereu în imaginea ei. Își îngrijește tenul, părul și unghiile în aceeași măsură, asigurându-se astfel că fiecare apariție a ei este impecabilă.

Recent, Andreea Bălan le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram noua ei manichiură. În videoclipul de la Insta Story, solista a etichetat și salonul unde a fost realizată. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a optat pentru o manichiură French, cu un detaliu auriu pe unghia inelarului și a degetului mic.

Câți bani cheltuie Andreea Bălan pe manichiura ei

Andreea Bălan e toată un zâmbet în postarea cu și despre noua ei manichiură. La salonul ales de artistă, prețurile diferă în funcție de tipul manichiurii. În postare, Andreea nu specifică pentru ce tip de manichiură a optat, cu gel sau semipermanentă.

Pentru o construcție cu gel, prețurile încep de la 370 de lei și pot ajunge până la 1200 de lei. Întreținerea manichiurii costă între 310 și 1000 de lei. Manichiura semipermanentă costă 390 de lei, în timp ce pedichiura semipermanentă implică o cheltuială de 250 de lei.

Andreea Bălan se vopsește singură de mai mulți ani, în trecut filmând întreg procesul și împărtășind experiența cu subscriberii ei de pe YouTube. Cântăreața își vopsește doar rădăcinile șatene, atunci când acestea cresc.

Citește și: Cât costă mașina pe care o conduce Andreea Bălan. Ce sacrificii a făcut solista pentru situația financiară din prezent / Video

Citește și: Cum arată și cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan: „E zona foarte bună” / Video

Citește și: Ce revelație a avut Andreea Bălan după ce a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Un șoc” / Video

Cum se menține Andreea Bălan în formă

Solista se menține în formă datorită disciplinei. Are o alimentație echilibrată, se hidratează corespunzător, face mișcare 30 de minute în fiecare zi și nu se abate niciodată de la rutina ei de îngrijire a pielii. Fiindcă se machiază zilnic de la 15-16 ani, Andreea Bălan este atentă să se demachieze în fiecare seară înainte de culcare. De asemenea, folosește creme hidratante și serumuri cu ingrediente care previn apariția ridurilor și oferă fermitate pielii.

Cât despre operațiile estetice, Andreea Bălan are una singură, o operație de rinoplastie. În rest, cântăreața a apelat la tratamente non și minim invazive, precum tratamentele cosmetice și injecțiile cu acid hialuronic.

„Cred că este foarte important ca totul să pornească din interior. Degeaba îți faci la exterior, dacă tu nu ai grijă ce mănânci, nu ai grijă câtă apă bei, că și asta este foarte important. Știu că este un clișeu. (…) Fericirea unui om se vede pe chipul său indiferent de câte lucruri își face. La clinică pot face tot felul de tratamente faciale și mici retușuri. Dar după cum se vede, fața mea este mobilă, nu exagerez și nu îmi fac tot soiul de intervenții. Cred că este important să fii naturală și să-ți păstrezi zâmbetul natural”, declara Andreea Bălan în toamna anului trecut, pentru EGO.ro.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton