Cât i-au costat pe Sandra Izbașa și Răzvan Bănică ținutele de nuntă. S-au căsătorit în ziua în care s-au cunoscut

.

Fosta gimnastă Sandra Izbașa (33 de ani) s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică (31 de ani) pe 30 iulie, ziua în care s-au cunoscut. Perechea și-a confirmat relația în septembrie 2020 și s-au logodit în luna decembrie a aceluiași an.

Cuplul s-a căsătorit civil în august 2021. Petrecerea care a urmat cununiei religioase a avut loc într-un „castel din inima Bucureștiului”. Valsul mirilor a fost spectaculos, iar atmosfera evenimentului a fost întreținută de Prestige Osrchestra.

Cât i-au costat pe Sandra Izbașa și Răzvan Bănică ținutele de nuntă

Sandra Izbașa a purtat o rochie de mireasă din tafta, cu un decolteu adânc în V, accesorizată cu o fundă supradimensionată și perle. A optat pentru un machiaj discret și o coafură simplă, o coadă lungă, ondulată, la baza gâtului. O rochie de mireasă de la același brand, similară celei purtate de fosta sportivă, are prețuri între 2.000 și 4.000 de euro.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nuntă de basm! Imagini spectaculoase cu valsul mirilor / Video

Mirele a optat pentru o ținută clasică, un costum negru cu papion, accesorizat cu pantofi negri lucioși. Răzvan Bănică și-a achiziționat costumul din același loc din care s-au îmbrăcat și Dani Oțil și Răzvan Simion, în același weekend, pentru nunta lui Dani cu Gabriela Prisăcariu. Costumul lui Răzvan Bănică a costat în jurul a 6.000 de lei.

Fosta gimnastă și actorul formează un cuplu din iulie 2020

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au cunoscut pe 30 iulie 2020 și s-au logodit câteva luni mai târziu, de Crăciun. „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să-mi împart viața cu tine”, a scris Sandra Izbașa în mediul online, în ziua nunții cu nepotul lui Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante din cariera ei: „A fost cumpăna vieții mele”

„Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect. Pui suflet, pui emoție. Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani ne-am cunoscut. Am zis să lăsăm emoțiile și să ne simțit extraordinar de bine”, a mărturisit Sandra Izbașa, după slujba religioasă, potrivit Antena 3.

Cine sunt Sandra Izbașa și Răzvan Bănică

Răzvan Bănică a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și este nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Răzvan iubește teatrul și, în trecut, a jucat în mai multe telenovele și seriale românești, printre care „Îngerașii”, „Moștenirea”, „Iubire și onoare” și „Pariu cu viața”.

Citește și: Motivul pentru care Sandra Izbașa renunță la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni

Sandra Izbașa s-a retras din gimnastică în 2016, chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Rio. În cei 10 ani de activitate sportivă, Sandra a câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice, la sol (2008) și la sărituri (2012), și două medalii de bronz, cu echipa. În plus, a câștigat 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. Singurul titlu major care îi lipsește din palmares este aurul mondial. A fost vicecampioană a lumii la bârnă și a luat de două ori bronzul, cu echipa și la individual compus. După ce și-a încheiat cariera de gimnastă, Sandra s-a reorientat către o carieră în Actorie.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton