Cât costă verighetele alese de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Sunt din aur alb și cu diamante

.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios în acest weekend, la Biserica Cașin. Apoi, cei doi au petrecut alături de familie și prieteni într-un cadru spectaculos, la piscină. Cei doi s-au ocupat de fiecare detaliu și s-au asigurat că totul este pe placul lor. Cum arată verighetele pe care le-au ales?

La câteva zile de la marele eveniment, Gabriela, soția lui Dani Oțil, a decis să le arate urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare cum arată verighetele pe care ea și prezentatorul de la Antena 1 le-au ales.

Cât costă verightele alese de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

În anul 2021, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil, iar anul acesta cei doi au ajuns și în fața altarului. Cum soția prezentatorului matinalului de la Antena 1 a vrut ca totul să iasă perfect s-a ocupat personal de fiecare detaliu, inclusiv de verighete.

Gabriela și Dani au ales un model deosebit pentru inelele pe care le vor purta de acum înainte pe deget. Acestea sunt din aur de 14 k cu diamante de 2.81 ct. Iar prețul este unul pe măsură.

Verigheta pe care o poartă acum Gabriela Prisăcariu pe deget costă 22.275 de lei, confrom prețului afișat pe site-ul brandului de bijuterii.

Cei doi și-au ales verighetele anul trecut, moment în care Gabriela a precizat că a ales un inel în locul unei verighete clasice.

„În sfârșit am ajuns la bijuterie ca să ne ridicăm verighetele. Eu când am văzut așa frumusețe de inel nu m-am putut abține și am spus că trebuie să fie verigheta mea, că strălucește prea tare. Lui Dani îi stă foarte bine cu verighetă”, spunea atunci soția lui Dani Oțil.

Cei doi au ales modele diferite ale inelelor, astfel că cel pe care Dani Oțil îl are pe inelar arată cu totul diferit de cel al soției sale.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, trăiri neaşteptate după nunta cu Dani Oţil: „Am picioarele praf, cu răni” / Galerie foto

Citește și: Dani Oțil, mesajul cu care și-a luat prin surprindere socrii la nunta cu Gabriela Prisăcariu: „Puteau să nu o crească atât de mult”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Ramona Olaru și Diana Munteanu au atras toate privirile

Citește și: Gabriela Prisăcariu, probleme înainte de nunta cu Dani Oțil: „S-ar putea să rămân fără soț”

Gabriela și-a făcut ultima rochie de mireasă pe ultima sută de metri

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că și-a făcut ultima rochie de mireasă, cea pentru petrecere, pe ultima sută de metri. Aceasta nu a vrut să o cumpere pur și simplu, ci a făcut-o pe comandă, cu o săptămână înainte de marele eveniment.

Totuși, totul a ieșit așa cum a visat, cu toate că, din cauza faptului că nu a stat nicio clipă, a rămas cu câteva bătături.

„Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut super totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca, nu cred că mă mai suportă, nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele, vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil. Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună”, a povestit soția lui Dani Oțil pe rețelele de socializare.

„Nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații, nu știu… eu m-am simțit… am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav”, a mai spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu verighetele lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton