Cât costă un tablou realizat de Zanni. Artistul a dezvăluit că are un hobby special

.

Zanni a decis, după ce a câștigat Survivor All Stars, să se retragă puțin din mediul online, dar acum a revenit. ȘI nu oricum, ci cu o surpriză pentru fanii săi. Artistul în vârstă de 26 de ani le-a arătat tuturor talentul său ascuns, de pe urma căruia vrea să câștige și bani. Acesta a postat pe TikTok un clip în care apare desenând un tablou pe care spune că îl pune și la vânzare.

Zanni vinde tablouri realizate de el

Zanni, pe numele său adevărat Edmond Zannidache, a devenit cunoscut după ce a participat la trei show-uri de televiziune: „Chefi la cuțite”, „Survivor” și „Survivor All Stars”, pe ultimele două reușind să le câștige. Și în mediul online acesta și-a format o comunitate mare, fiind urmărit pe Instagram de peste 300 mii de internauți.

După ce a fost desemnat câștigător al Survivor All Stars, artistul a postat mai rar pe paginile de socializare, dar acum a revenit în forță. Iar ultima postare a uimit pe toată lumea. Se pare că pe lângă cariera de artist, acesta are și un talent ascuns. Într-un clip, Zanni apare realizând un tablou din creion și spune că vrea să îl și vândă.

Citește și: Cine i-a pus inima pe jar lui Zanni? „Am cunoscut o fată!” Câștigătorul Survivor România își dorește o relație serioasă

Citește și: “Mama mea biologică nu e normală. O cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea, Venus”. Zanni, declarații despre femeia care i-a dat viață și l-a abandonat

Acesta a precizat că a decis să vândă tabloul cu nu mai puțin de 350 euro. Iar fanii l-au felicitat pentru inițiativa sa.

„Vărul nostru preferat se pricepe la toate. Foarte mișto desenul!”, a scris un internaut.

„Talent, nu glumă. Există ceva oare la ce să nu te pricepi tu Zannidache?”, a întrebat altcineva.

„Doamne ferește, dar câte calități/talente mai poți avea???”, a scris o altă persoană.

„Există ceva la care să nu te pricepi?”, a precizat un alt fan.

Artistul, poveste impresionantă de viață

Deși acum a reușit să își facă un nume și să își construiască casa visurilor sale, viața nu a fost întotdeauna bună cu Zanni. Tânărul artist a crescut în orfelinat, a cunoscut foametea și a fost, după cum el a spus, „dresat cu bătaia”.

Zanni a povestit că a fost nevoit să renunțe la studii pentru a-și putea câștiga existența.

„Am doar liceul, atât, până în clasa a 12-a. Trebuia să aleg să mă duc să fac facultate și să mă mint că e bine sau să fac bani că muream de foame. Și m-am băgat la frizerie. Nu. (nr. nu vrea să dea Bacalaureatul). Nu mă interesează! Mai mult de gura lumii… Săgețile acelea stânga, dreapta, dar nici așa nu mă interesează ce spune gura lumii. Nu mă gândesc la Bac, nu-mi lipsește facultatea. Mie, altora le lipsește. Până în clasa a 5-a, a 6-a, doar note mari am avut”, a povestit el în podcastul lui Bursucu.

Zanni a crescut până la vârsta de 6 ani într-un orfelinat, unde a fost maltratat, după care viața lui s-a schimbat când a fost adoptat de o organizație pentru copii.

Citește și: Dana Rogoz a sărbătorit 12 ani de căsnicie. Cum arăta actrița în ziua cununiei civile cu Radu Dragomir / Galerie foto

Citește și: Top 10 vedete de la Hollywood care se poartă oribil cu fanii lor. Ce star i-a spus unei admiratoare că este „o balenă eşuată”

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă”, a povestit Zanni la Chefi la Cuţite.

„Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat,” a mai povestit Zanni când a participat la emisiunea de la Antena 1.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Zanni

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton