Cât costă torturile făcute de Gabriela Cristea. Prezentatoarea a decis să vândă și dulciuri

.

Gabriela Cristea a decis să vândă și produse de patiserie. Prezentatoarea de televiziune a început să pregătească și torturi pe care le face cu ingrediente naturale. Aceasta a introdus pe site-ul ei șase torturi, iar prețul lor diferă în funcție de compoziție.

Gabriela Cristea a început să pregătească și torturi

Încă de anul trecut, Gabriela Cristea a decis să înceapă să vândă produse făcute de ea. A început cu cozonaci cu diferite umpluturi, iar între timp a adăugat în listă diferite tocănițe și gemuri. Acum, soția lui Tavi Clonda a început să pregătească și torturi.

„Descoperă torturile noastre artizanale, create pentru toate gusturile și momentele speciale din viața ta, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, fără premixuri. Fiecare tort este o sărbătoare a rafinamentului și bucuriei, perfect pentru a aduce zâmbete și a crea amintiri de neuitat”, a scris Gabriela Cristea la rubrica de prezentare a torturilor sale.

Vedeta a pregătit șase sortimente de torturi, printre care tort cu smochine și zmeură, tort cu fistic și zmeură, tort cu lămâie, ananas și mango, tort cu căpșuni, tort cu ciocolată și tort cu portocale.

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

Citește și: Gabriela Cristea, despre brandul de bunătăți artizanale de care se ocupă: „Un produs bun nu trebuie să facă niciodată compromisuri!”

Aceasta a precizat că fiecare tort poate fi personalizat, iar cei care comandă pot să aleagă compoziții precum mentă, citrice și brânză cremoasă, mango și morcov, ciocolată, praline și cafea, fistic, lămâie și zmeură, blat de mac, cremă de citrice și căpșuni, red velvet și căpșuni.

Cât costă torturile făcute de vedetă

Fiecare tort făcut de Gabriela Cristea are un preț diferit, în funcție de cantitatea dorită și compoziția aleasă.

De exemplu, două kilograme de tort cu smochine și zmeură costă 396 lei, același preț fiind precizat și pentru tortul cu lămâie, ananas și mango.

Tortul de portocale costă 416 lei și cântărește 2 kilograme, cel mai scump fiind cel de ciocolată, care costă 436 lei.

Citește și: Andreea Ibacka a spus care este destinația ei ideală pentru o vacanță fără copii. În ce țară își va sărbători aniversarea de 39 de ani / Exclusiv

Citește și: Anca Lungu s-a măritat în secret cu Harry Arampatzis, în Grecia. Imagini de la nunta de pe malul Mării Mediteraneene

Torturile au greutatea standard de 2 kilograme, dar pot fi adăugate 1-2 kilograme în plus, în funcție de dorințele clienților.

Internauții au reacționat rapid când au aflat cât costă torturile Gabrielei Cristea. În timp ce unii i-au urat succes și au precizat că li se pare că arată foarte bine, alții au afirmat că sunt foarte scumpe.

„Prețuri nesimțite! Sunt persoane care primesc comenzi la domiciliu și fac niște torturi delicioase cu 80 sau 100 lei kilogramul!”, a scris cineva.

„Credeți că dacă o să comand acum, vor ajunge până în Februarie 2025, când va fi ziua mea? Rog un răspuns sincer”, a glumit o persoană, după ce de Crăciun au existat persoane care au spus că nu au primit cozonacii comandați la timp.

„Felicitări pentru pasiune! Măcar dacă ar fi ok produsele în comparație cu cozonacii care au fost criticați la sânge”, a comentat un alt internaut.

„Nici naturale dacă ar fi nu se explică prețurile”, „E normal să coste, dar nu o avere”, au scris alte persoane.

Pe lângă aceste torturi, Gabriela Cristea mai vine dulceață de ardei iuți, la prețul de 26.5 lei borcanul, dulceață de portocale și brioșe cu aluat de cozonac, acestea din urmă fiind vândute cu 78 lei două bucăți.

Vezi în Galeria FOTO de mai dus cum arată torturile vândute de Gabriela Cristea

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton