Cât costă ținutele purtate de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice. Prima Doamnă a României a ales un top cu buricul gol

.

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele României, Klaus Iohannis, la Paris, unde se desfășoară Jocurile Olimpice. Prima Doamnă a României a atras imediat atenția cu ținutele sale, printre care o rochie cu maci și un top scurt, cu buricul gol, creat de un brand franțuzesc.

Carmen Iohannis, rochie Dolce & Gabbana în prima zi a Jocurilor Olimpice

Carmen Iohannis a apărut la brațul președintelui Klaus Iohannis la Paris, unde se desfășoară în această perioadă Jocurile Olimpice. Prima Doamnă a României a purtat în prima zi o rochie albă cu maci care a primit aprobarea stiliștilor, însă nu și pe cea a internauților.

Rochia cu maci aleasă de soția lui Klaus Ioahnnis pentru ceremonia desfășurată la Ambasada României la Paris este marca Dolce & Gabbana și costă 1.500 de euro.

Designerul Florin Burescu a apreciat ținuta purtată de Carmen Iohannis, precizând că printul este acum la modă.

„Printul este destul de folosit. Printul cu maci este unul captivant, revine adesea în creațiile caselor de modă. Românul e inventiv, și se duce cu gândul la toate nebuniile, dar cred că este o rochie de foarte bună calitate. Iar dacă printurile par asemănătoare, asta nu înseamnă că sunt făcute din aceleași materiale sau că au 100% același design. Acest model îi vine foarte bine, o avantajează”, a afirmat designerul pentru Click.

Pe de altă parte, Dana Budeanu a avut o reacție destul de tranșantă: „Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intră la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplă și atât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Pariiis! E orice! Cum este posibil așa ceva de 10 ani??? Băăăă de 10 ani???”

Citește și: Carmen Iohannis, apreciată pentru ținuta purtată în Coreea de Sud: „Cea mai bună apariție a sa”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Carmen Iohannis și Klaus Iohannis. Imagini de colecție cu prima doamnă a României

Nici internauții nu au iertat-o pe Prima Doamnă a țării și au comparat rochia Dolce & Gabbana cu o față de masă.

„Văzusem la străbunica în Oltenia o mușama similară, în copilărie” sau „Cât o mai fi metrul de mușama? Sper să nu fi costat mult, și-așa bărbatul ei ne-a sărăcit bugetul țării cu plimbările alea în avioane de lux!”. „Parcă ar avea situația financiară a unei muncitoare și merge la gară, să ia trenul, ca să ajungă la mama ei, la țară”, „Nu mă pricep la modă, dar nu-mi place deloc cum se îmbracă. Mai elegantă era Ceaușeasca, era o doamnă”, sunt câteva din comentariile românilor pe rețelele de socializare.

Prima Doamnă, într-un top scurt la Paris

Carmen Iohannis a fost văzută apoi în tribune, la un meci de tenis, din cadrul Jocurilor Olimpice. Aici, aceasta a ales o ținută marca Tresse Paris, formată dintr-un top negru scurt cu scoici, ce lasă abdomenul dezgolit, alături de o pereche de jeans albi evazați, tot cu scoici aplicate.

Pe site-ul brandului, topul se găsește la prețul de 165 euro, în timp ce pantalonii au deja stocul epuizat.

Citește și: Andreea Marin, apariție spectaculoasă într-un costum de baie decupat. Vedeta are o siluetă impecabilă la 49 de ani

Citește și: Cât costă rochia pe care Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, a purtat-o la ședința foto dinainte de nuntă: „O celebrare a eleganței” / Galerie foto

Ceea ce a atras atenția a fost un accesoriu de 2850 euro – o geantă Dior albă, cu care și-a completat look-ul.

Aceeași geantă a fost purtată de Carmen Iohannis și la recepția găzduită de președintele Franței, Emmanuel Macron, unde a optat pentru o rochie albă cu un sacou cu paiete.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținutele pe care le-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Paris

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton