Cât costă să mănânci în restaurantul lui Virgil Ianțu. Mai multe vedete i-au trecut deja pragul

.

Virgil Ianțu și-a deschis un restaurant, în colaborare cu o femeie de afaceri, iar mai multe vedete au fost prezente la marea deschidere. Însă nu oricine își permite să se răsfețe cu o masă la acest local situat în centrul Bucureștiului.

Prezentatorul de televiziune a decis să investească în acest restaurant cu specific italienesc, la care chef este Michael Passareli, fiul lui Antonio Passareli. La deschiderea locației au fost invitate numeroase vedete din showbiz, printe care Andreea Esca, Andreea Marin, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Andreea Raicu.

Cât costă preparatele gătite în restaurantul lui Virgil Ianțu

În timp ce pe paginile de socializare ale restaurantului lui Virgil Ianțu se regăsesc fotografii cu spectaculoasele preparate italienești care parcă te îmbie să faci o vizită în acest restaurant, pe site-ul locației oamenii pot vedea și prețurile stabilite pentru fiecare fel de mâncare.

La aperitive, oamenii pot comanda în restaurantul lui Virgil Ianțu magnum de foie gras cu citrice și coulis de zmeură, tartar de mango și avocado sau creveți cu unt și ardei iute, prețurile acestor preparate variind între 58 și 109 lei.

Pentru o supă un român trebuie să scoată din buzunar 38 de lei, în timp ce pastele au prețuri cuprinse între 48 și 156 lei.

Pizza, unul dintre preparatele preferate ale românilor, ajunge să coste și 83 de lei, dacă cei care trec pragul restaurantului lui Virgil Ianțu aleg să deguste una cu trufe negre.

Carnea are prețul la 100 de grame, astfel că un munchiuleț de porc în crustă de fistic și cartodi dulci costă 61 lei.

La desert, cine dorește să încerce un tiramisu în restaurantului lui Virgil Ianțu trebuie să scoată din buzunar 44 de lei, în timp ce 70 grame de înghețată este 16 lei.

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu va studia în străinătate. Ce domeniu a ales Jasmina: „Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta”

Citește și: Andreea Berecleanu, adevărul despre operațiile estetice: „E evident că nu există nicio schimbare” / Video

Citește și: Lili Sandu s-a filmat bolnavă și fără machiaj: „Nu se mai termină, mi-am făcut toate analizele”

Citește și: Cristina Bâtlan, mesaj emoționant pentru Adrian, fiul ei. Milionara de la Imperiul Leilor a fost la un pas să își piardă copilul

Câți bani au investit prezentatorul și Claudia Militello în afacere

Virgil Ianțu și partenera sa de afaceri, Claudia Militello, au investit o sumă importantă în acest restaurant de lux. Pentru a se asigura că totul iese așa cum își doresc ei, cei doi nu au făcut rabat de la nimic, iar locația a fost apreciată și de vedetele prezente la deschidere.

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu și al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru și să ne relaxăm. Sciccheria Rosetti poate deveni și locul tău și al prietenilor tăi. Vom avea și muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. O să vă placă”, spunea Virgil Ianțu pe rețelele de socializare, înainte de marea deschidere.

Prezentatorul și Claudia Militello au investit în acest restaurant nu mai puțin de 500.000 de euro.

„Aici am depășit 500.000 de euro, acolo am depășit 700.000! Cam pe aici suntem poziționați. Dar acolo este un spațiu mult mai generos! Acolo avem două parcări, spre deosebire de centru, unde, din păcate, nu reușim oricât ne-am dori. Mai avem acolo un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal, care face activități cu ei. Aici spațiul nu ne-a permis. Ne-am desfășurat într-un spațiu mai mic de data aceasta, dar am încercat să îl facem cât mai dinamic, astfel încât să se preteze pentru clientela din centrul Bucureștiului”, a afirmat partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu pentru Ego.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la marea deschidere a restaurantului lui Virgil Ianțu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton