Cât costă rochia purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale, Victoria. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

.

Andreea Antonescu și-a botezat, sâmbătă, fetița cea mică, Victoria Venice, pe care o are din relația cu Victor Vrînceanu. Artista a petrecut alături de persoanele dragi din viața ei, iar printre acestea s-a aflat și Andreea Bălan.

Jumătatea blondă a trupei Andre nu este doar bună prietenă cu fericita mamă, ci este și nașa fiicei mai mare a cântăreței, Sienna.

Cât costă rochia purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Andreea Antonescu a arătat superb la botezul micuței Victoria, unde a purtat două rochii spectaculoase. La slujba de la Biserică, artista a ales o rochie lungă, fluidă, cu despicătură pe picior, în timp ce la petrecere s-a schimbat într-o rochie scurtă, mulată.

Ambele rochii au fost create de Oui-Da Fee, iar Andreei i s-au potrivit perfect.

Prima rochie aleasă de artistă pentru botezul Victoriei se numește Soraia, este făcută din voal mătase naturală și se găsește pe site-ul brandului la prețul de 3.950 lei.

„A fost odată un vis”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, unde a postat câteva fotografii cu superba rochie.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Cum au apărut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu la botezul fetiței lor. Detaliul care a atras atenția

Citește și: Andreea Antonescu, botez cu surprize pentru Victoria. Detaliul care i-a dat bătăi de cap artistei

„Elegantă și fină, rochia Soraia are un corset construit cu balene, cu un design din pliseuri din voal metalizat de mătase naturală, aranjate complex pentru a potența formele feminine, decolteu în V, în timp ce prețiosul voal cade elegant din talia fixă. Prezinta un șliț înalt, iar lungimea e una confortabilă și chic”, este descrierea rochiei ce se regăsește pe site.

Cea de a doua rochie purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale mai mici se numește Clara și a fost prezentată în cadrul Paris Fashion Week, la începutul acestui an. Această rochie nu se găsește la vânzare pe site-ul Oui-Da Fee.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Trupa Andre, spectacol la botezul Victoriei

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut spectacol la botezul Victoriei. Cele două artiste au cântat și au dansat pe cele mai cunoscute piese pe care le-au lansat la începutul anilor 2000, pe când formau trupa Andre.

Trupa s-a relansat în urmă cu câțiva ani, dar fetele nu mai merg în turnee împreună, așa că invitații s-au bucurat că au putut să le vadă din nou împreună pe scenă, interpretând piese precum „Liberă la mare” sau „Noapte de vis”.

Citește și: Andreea Antonescu renunță la pasiunea care o făcea să cunoască senzații tari: „Voi lăsa acest vis neîmplinit!”

Citește și: Andreea Bălan, primele imagini cu iubitul ei, Victor Cornea: „Iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

Pentru a putea cânta și dansa în voie, cele două au purtat două rochii scurte, în care au arătat superb.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu șase luni. La scurt timp după venirea pe lume a fiicei sale, Victoria Venice, Andreea și partenerul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu s-au despărțit, însă au rămas în relații bune.

Artista mai are o fată în vârstă de 12 ani, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak.

Vedete la botezul fiicei Andreei Antonescu

Mai multe vedete au fost alături de Andreea Antonescu și fiica sa la botezul Victoriei. Printre acestea s-au aflat Andreea Bălan, care a venit însoțită de fetițele ei, Ella și Clara, dar și de mama ei, și Adelina Pestrițu care a venit la brațul soțului ei, Virgil Șteblea.

Andreea Bălan a purtat două rochii la eveniment, una albastră, scurtă, cu trenă lungă, la Biserică, iar la petrecere a ales să poarte o rochie scurtă, mulată, aurie.

Pe de altă parte, Andelina Pestrițu a făcut furori cu o rochie semnată M Marquise, galbenă, cu pene.

Cele două au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la eveniment, iar urmăritorii lor le-au lăudat pentru ținutele alese.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată rochiile purtate de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton