Cât costă rochia naşei Andreea Bercleanu de la nunta jurnalistei Anca Lungu cu farmacistul milionar, Harry Arampatzis. Imagini cu ţinuta prezentatoarei

.

Într-o atmosferă de basm pe malul mării în Halkidiki, Grecia, Anca Lungu și Harry Arampatzis și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă și plină de emoție. Evenimentul a fost onorat de prezența nașilor, Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, care au devenit părinţii spirituali ai celor doi. Ştirista de la Prima TV a atras toate privirile graţie unei rochii superbe, care a scos în evidenţă eleganța și bunul său gust.

Cum a arătat rochia pe care a purtat-o naşa Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu şi soţul ei, Constantin Stan, au avut onoarea de a fi naşii de cununie ai cuplului Anca Lungu și Harry Arampatzis. Ca părinți spirituali ai mirilor, au responsabilitatea de a-i ghida și de a-i susține pe parcursul vieții lor de cuplu. Aceştia trebuie să le ofere nu doar sprijin moral și emoțional, ci și consiliere în momentele de cumpănă. Astfel că a fost o zi foarte importantă şi pentru ştirista de la Prima TV şi pentru partenerul de viaţă, nu doar pentru cei doi miri.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, adevărul despre operațiile estetice: „E evident că nu există nicio schimbare” / Video

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, mărturisiri despre momentele de romantism cu soțul ei, Constantin Stan: „Îndrăgostiți unul de altul”

Tocmai de aceea, Andreea Berecleanu a ales să poarte o creaţie spectaculoasă semnată de designerul Nicoleta Negură. Rochia este realizată din mătase de culoarea fildeșului și se remarcă prin designul său fluid și elegant. Detaliile multiple de volane adaugă un plus de rafinament și mișcare ținutei, conferindu-i un aer romantic și boem, perfect pentru cadrul unei nunți pe plajă.

Cât a costat rochia pe care a purtat-o Andreea Bercleanu la nunta jurnalistei Anca Lungu cu Harry Arampatzis

Creaţia haute-couture purtată de Andreea Berecleanu are preţul de 13.000 de lei, fiind o piesă vestimentară unică și sofisticată. Iar în caz de prezentatoarea TV ar fi optat pentru o variantă mai accesibilă sau diferită a rochiei, exista şi opţiunea midi la preţul de 6.000 de lei, cât şi opţiunea mai scurtă la 5.000 de lei.

Pe lângă eleganța rochiei, Andreea Berecleanu a completat ținuta cu o pereche de cercei statement aurii, care au adăugat un plus de strălucire și stil întregului look. Totodată, ştirista de la Prima TV a optat pentru un machiaj discret şi o coafură naturală.

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au căsatorit pe o plajă din Halkidiki, în Grecia

Anca Lungu, fosta prezentatoare de la Antena 1, și Harry Arampatzis, un farmacist grec cu afaceri în domeniul cosmeticelor, au ales să-și unească destinele într-o ceremonie discretă și rafinată. Cei doi formează un cuplu de peste șapte ani și au împreună un băiețel, iar Anca mai are o fetiță dintr-o căsătorie anterioară. Evenimentul a fost unul special, având în vedere legătura puternică dintre cei doi și povestea lor de dragoste care a început în Grecia și a continuat în Franța.

Citeşte şi: Anca Lungu s-a măritat în secret cu Harry Arampatzis, în Grecia. Imagini de la nunta de pe malul Mării Mediteraneene

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu. Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a mutat în Franța pentru el

Nunta a avut loc într-un cadru de vis pe o plajă din Halkidiki, Grecia. Aceasta locație spectaculoasă a fost aleasă pentru a reflecta dorința mirilor de a avea o ceremonie elegantă, dar relaxată, în prezența familiei și prietenilor apropiați. Atmosfera intimă și romantică a fost accentuată de peisajul natural impresionant al mării și de nisipul fin, care a oferit un fundal perfect pentru eveniment.

Nunta a excelat la capitolul eleganță și rafinament, însă a fost în același timp o sărbătoare plină de viață și emoție. Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică ortodoxă, unde preotul a oficiat slujba în limba greacă, adăugând un plus de autenticitate și tradiție evenimentului.

Petrecerea de nuntă s-a desfășurat pe plajă, unde invitații, toți îmbrăcați în alb, s-au bucurat de o atmosferă tipic grecească. Muzica tradițională a răsunat până în zori, iar obiceiul de a sparge farfurii a adus un element de distracție și autenticitate culturală. Cei doi miri au dansat fericiți alături de invitați, iar atmosfera generală a fost una de bucurie și celebrare a iubirii.

Ce mesaj a postat Andreea Berecleanu după nunta fastuoasă

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui. Anca și Harry, dragii noștri prieteni, începând de ieri, și iubiți fini. Bucuroși, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase. Le-am însoțit pașii la altar, în prezența familiei și prietenilor apropiați, apoi am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcați toți în alb, așa cum ne-a rugat Ancuța. Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei și al lui Harry, pentru că știu că ați însoțit-o ca telespectatori atât în viața ei profesională, cât și personală. Noi, ca nași, le vom fi alături necondiționat în fiecare moment al vieții de familie, la fel cum am făcut-o și până acum! Cu dragoste, Andreea și Constantin”, a fost mesajul scris de Andreea Bercleanu pe contul ei de socializare, alături de o serie de imagini de la nunta fastuoasă.

Sursa foto şi video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton