Cât costă preparatele de la localul lui Rică Răducanu din Neptun: „Nu mai erau locuri la mese”

.

Rică Răducanu (78 ani) și-a redeschis localul din Neptun, unde spune că turiștii se pot bucura de preparate delicioase la prețuri mici. Fostul fotbalist a precizat că cei care îi calcă pragul pot pleca de acolo și cu un autograf, dar și cu amintiri de neuitat.

Rică Răducanu și-a redeschis localul de la mare

Rică Răducanu și-a deschis un local pe litoral, în stațiunea Neptun, unde turiștii se pot bucura și de prezența lui, nu doar de preparate delicioase. Fostul fotbalist spune că terasa sa este întotdeauna plină și turștii chiar stau la coadă pentru a prinde un loc, mai ales că are prețuri pentru toate buzunarele.

„Numai barosanii se duc la mare, la Mamaia, e scump acolo, veniți, la mine, la Neptun, se mănâncă mai bine și nu sunt prețuri mari. Am deschis zilele trecute terasa noastră, Braseria Sirena, am avut o grămadă de turiști. Ce șucăr a fost, că nu mai erau locuri la mese, veneau și câteva 6-7 persoane, cu toată familia”, a afirmat Rică Răducanu pentru Click.

Acesta spune că lumea se bucură să îl vadă printre mese, mai ales că are întotdeauna o glumă de spus și povestiri amuzante.

Citește și: Rică Răducanu, despre vicii și bani. Fostul fotbalist a fentat moartea: „M-am învățat așa. E o boală urâtă” / Video

Citește și: Povestea copilăriei lui Rică Răducanu, marcată de divorțul părinților. Tatăl l-a furat din brațele mamei: „A plecat în armată și n-a mai venit”

„Nu zic așa că sunt eu, aici, și laud, dar avem mâncare bună. Acest local voiam să îl numim „La Rică și Costică și la bar Marinică!”, dar am lăsat pe numele lor de firmă. Și acum e lume la terasă, e full, mai stau câteva zile, mai socializez, mai dau un autograf, lumea se bucură să mă vadă, mai vorbim despre fotbal, mai le povestesc amintiri. O să ținem deschis cam până pe 23 august, dacă merge bine, așa am avut în fiecare an”, a precizat el.

Cât costă preparatele de la localul fostului fotbalist

Rică Răducanu a dezvăluit și ce prețuri au o parte din preparatele pe care le pune la vânzare.

„Noi, aici, la terasa din Neptun, nu avem prețuri foarte mari, pentru că finul meu, care se ocupă de tot, are și fermă, lângă Constanța. Prin urmare, gătește mai ales cu legume și cu carne de la el, de acolo, nu le cumpără”, a precizat el.

Potrivit acestuia, o pizza este 30 de lei, salata de ton tot 30 de lei, în timp ce pastrama de oaie la tigaie este 25 de lei.

Citește și: Laurenţiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să îi păstreze numele după divorţ: „Îl foloseşte ca să îl denigreze. Sunt ţinut cu forţa în această căsnicie”

Citește și: Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit într-un cadru regal. Cum s-a îmbrăcat soacra mare şi ce vedete au participat la eveniment

„Vă prezentăm și câteva prețuri, la cele mai solicitate mâncăruri din meniu. Ciorbă de burtă, 22 de lei, ciorbă de fasole, 18 lei, cartofi prăjiți, 10 lei, mititei la grătar, 5 lei bucata, pizza, la prețul de 30 de lei, spaghete milaneze, 29 de lei, creveți cu salată, 35 de lei, salată de ton, 30 de lei, pastramă de oaie la tigaie, 25 de lei, cafea, pomana porcului cu mămăliguță, 35 de lei, șnițel de pui 22 de lei, o cafea, 10 lei”, a afirmat Rică Răducanu.

Turiștii se mai pot delecta cu saramură de crap, somon la grătar, biban de mare, midii și păstrăv prăjit.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton