Cât costă parfumul preferat al Vivianei Sposub

.

Viviana Sposub a împlinit 26 de ani miercuri, 21 iunie 2023, și, în locul unei călătorii într-o destinație exotică sau unei petreceri cu prietenii, prezentatoarea TV a optat pentru un prânz liniștit alături de mama ei. Totodată, Viviana a dezvăluit care este unul dintre parfumurile ei preferate.

Cât costă parfumul preferat al Vivianei Sposub. Prezentatoarea TV a împlinit 26 de ani

Deși nu a precizat dacă a fost un cadou de ziua ei, prezentatoarea TV a menționat că unul dintre parfumurile ei preferate este Wardasina, de la Xerjoff, o ediție specială a parfumului Laylati, însă cu o notă mai romantică. Notele de bază ale parfumului sunt de vanilie, mosc și tutun, cele de mijloc sunt de șofran spaniol, cedru, paciuli și trandafir bulgăresc, iar cele de vârf sunt un mix de plante.

„De obicei nu dezvălui oamenilor parfumul pe care îl folosesc. Îmi place să rămână un mister! Însă de câțiva ani folosesc acest parfum și nu vă pot descrie câte întrebări și complimente primesc pe zi. Așa că cine vede postarea aceasta se poate considera un/o norocos/norocoasă!”, a scris Viviana la Insta Story.

Citește și: „Și-ar fi dorit să am o altă profesie, departe de ochii publicului”. Ce relație are Viviana Sposub cu tatăl ei

Pe site-urile care comercializează parfumuri, Xerjoff Wardasina are prețuri între 950 și 1700 de lei. Numele parfumului, Wardasina, înseamnă trandafir în arabă.

Viviana formează din vara anului 2020 un cuplu cu actorul George Burcea. Anul trecut de ziua ei, prezentatoarea TV a primit un buchet de 25 de trandafiri și 25 de perechi de lenjerie intimă de la actor. „În diferite culori, cu sclipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a spus Viviana atunci.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, jefuiți în vacanță: „Un ‘bun samaritean’ ne-a furat telefoanele”

George Burcea și Viviana Sposub s-au întors din State

Perechea s-a întors recent din Statele Unite, unde a locuit câteva luni, actorul fiind implicat în mai multe proiecte prin prisma rolului jucat în serialul „Wednesday”, realizat de Netflix. Cuplul a revenit în țară pentru că George va petrece toată luna iulie alături de fiicele lui și ale Andreei Bălan, Ella Maya și Clara Maria. Ulterior, George și Viviana vor reveni în State.

Actorul și prezentatoarea TV au locuit 3 luni în New York și 1 lună în Los Angeles. Despre experiență, Viviana a povestit pe Instagram: „Experiența din California este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. În Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar pentru că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, în contrast cu Catherine Zeta Jones, la premiera serialului „Wednesday”. Primele imagini din Los Angeles

„Într-adevăr, mâncarea în America e plină de zahăr (mai ales pâinea). În New York găsisem un magazin românesc, de unde cumpăram borș, mălai, etc. În Los Angeles sunt foarte multe magazine cu produse sănătoase și curate (din punct de vedere al ingredientelor). Dar am găsit și un magazin cu specific ucrainean, de unde am cumpărat produse care sunt asemănătoare cu cele din România. Ne e dor de mâncarea de acasă”, mai spunea atunci.

Update: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit în luna iulie 2023. Anunțul a fost făcut de fosta prezentatoare tv.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton