Cătălin Scărlătescu a anunțat prețurile pentru preparatele tradiționale de Paște pe care le servește în restaurantele sale. Celebrul bucătar a introdus deja în meniu friptură de miel, cozonac, stufat și alte delicii pe care românii le pot comanda. Însă prețurile acestora nu sunt deloc mici.
Cât costă meniul de Paște în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
CONȚINUT VIDEO UNICA
Gospodinele din România, care vor sărbători Paștele la începutul lunii mai, au început să facă pregătirile pentru preparatele tradiționale de care se vor bucura alături de cei dragi, în ziua în care ortodocșii sărbătoresc Învierea Domnului. Cele care nu au timp, însă, de petrecut în bucătărie trebuie să știe că chef Cătălin Scărlătescu s-a pus pe treabă și a introdus în meniu unele dintre cele mai apreciate preparate pentru masa de Paște.
În meniul restaurantului celebrului bucătar au intrat friptura și ciorba de miel, stufatul și bineînțeles, cozonacul. Preparatele românești sunt pregătite cât mai natural, fără a fi folosiți coloranți sau conservanți. Iar prețul nu este deloc unul mic.
Potrivit Cancan, o oală de 2,4 litri de ciorbă de miel costă 117 lei, în timp ce un kilogram de friptură de miel se apropie de 200 de lei, iar stufatul este 179 de lei.
Un pachet de pască și cozonac se găsește la prețul de 200 lei, în timp ce un platou tradițional cu jumări, chiftele, salată vinete și cârnați ajunge la 120 lei.
Cu ce se ocupă bucătarul după ce a renunțat la Chefi la cuțite
După ce a decis să renunțe la postul de jurat al emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a revenit full time în bucătărie. Acesta a lansat o carte online de bucate și și-a deschis noul restaurant.
„Vreau să-mi dau drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran. Asta va fi noua mea scenă. Aici m-am apucat, cu niște prieteni din industrie, să facem niște chestii online, să facem o carte, niște rețete de călătorii. Ne apucăm să facem tot ce fac influencerii de pe planeta asta. Ne descurcăm singuri”, spunea bucătarul după ce a plecat din show-ul culinar.
„Asta este viața mea privată, pe care nu mi-o poate lua nimeni. Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”, mai spunea el atunci.
Între timp, Scărlătescu a lansat o carte digitală de bucate alături de Gache Costin, numită „Grătar de călător”.
Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Scărlătescu