Cât costă două pahare de șampanie la Disneyland. Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au dus fetițele în vacanță

.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dus cele două fetițe în vacanță la Disneyland, lumea plină de povești în care orice copil visează să ajungă. Însă, potrivit prezentatoarei de televiziune și a soțului ei, această experință nu a fost deloc una ieftină. Cei doi, împreună cu Victoria și Iris, s-au distrat de minune, dar pentru asta au fost nevoiți să scoată mulți bani din buzunar.

Tavi Clonda, despre prețul unui pahar de șampanie la Disneyland

Tavi Clonda și Gabriela Cristea le-au luat pe Victoria și Iris și le-au dus în călătoria vieții lor, la Disneyland. Acolo nu doar au vizitat parcul și s-au întâlnit cu diferite personaje iubite de toți copiii, ci au experimentat tot felul de preparate și băuturi. Și cum parcul tematic se adresează și adulților, nu doar copiilor, Tavi și Gabriela s-au răsfățat cu câte un pahar de șampanie. Doar că prețul a fost unul mult peste ce s-ar fi așteptat ei.

„Am lăsat fetele la niște hot dog, că nu mai avem timp de restaurant astăzi și le este foarte foame. Eu am venit să iau două pahare de șampanie. Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? 40 de euro! Două pahare de șampanie. În schimb, e frumos, dar numai, lasă telefonul, lasă cardul ăle deoparte. Ia-ți niște cash și când îl termini, la revedere, că e groasă traba. O fi șampanie din aia bună cu aur. Noroc că mi le-a umplut. Le aștept acum pe fete, să stăm aici frumos la masă, să ne bucurăm. Chiar dacă e scump, aia e”, a afirmat Tavi Clonda într-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cât costă torturile făcute de Gabriela Cristea. Prezentatoarea a decis să vândă și dulciuri

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

Gabriela Cristea, mic dejun de 180 euro

Micul dejun a fost și el destul de scump. Pentru doi adulți și doi copii, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au plătit 180 de euro. Însă experiența de a lua masa alături de personaje din povești a fost una de neuitat, mai ales pentru Victoria și Iris.

„Mergem la un mic dejun cu personaje și suntem pregătiți. Nu vă gândiți că această experiență este gratis ci, ca de obicei, una destul de scumpă. 50 de euro de adult și 40 de euro de copil. Bufetul nu este rău dar, mă rog, nu vii de multe ori la Disney. De fapt, când scoți bani din buzunar și plătești aici, plătești toată atmosfera asta de poveste pe care ți-o oferă parcul”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Citește și: Pasiunea secretă a prezentatoarei Alina Pușcaș: „Știu că mă pricep”. De ce nu a mai jucat în seriale după succesul avut cu „Narcisa sălbatică” / Exclusiv

Citește și: Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului: „A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copii”

Nici suvenirurile pe care le-au luat de la Disneyland nu sunt deloc ieftine. Pentru două coronițe de pus pe cap cu urechi de Mickey Mouse și două baghete, Tavi Clonda și soția lui au dat 120 de euro.

„Cadourile, primele, baghetele, una care face baloane și două bentițe, 120”, a spus Gabriela Cristea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton