Crăciunul este la doar câteva zile distanță, iar gospodinele din România se pregătesc temeinic pentru masa de sărbători. Însă, nu mulți reușesc să pregătească tot ce își doresc, astfel că chef Cătălin Scărlătescu a pus deja la dispoziția consumatorilor, o serie de preparate tradiționale românești, pe care le și livrează acasă. Printre acestea se află și piftia, deliciul de care românii se bucură în fiecare an, de Crăciun și Revelion.
Cuprins
Cuprins
Cât costă preparatele tradiționale de sărbători, gătite de Cătălin Scărlătescu
Preparatele tradiționale nu lipsesc de pe masa de Crăciun a românilor, iar cei care nu au timp să le pregătească trebuie să știe că chef Cătălin Scărlătescu nu doar că le pregătește, dar le și livrează acasă. Acesta pune la dispoziția consumatorilor salată de boeuf, sarmale, piftie, cârnați în untură și friptură de porc, precum și deserturi ca chec, tort sau cozonac.
„Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu.”, se arată pe site-ul restaurantului juratului „MasterChef”.
Acestea arată delicios, dar și prețurile sunt unele pe măsură. Astfel, 500 de bgrame de piftie de porc costă 55 lei, în timp ce o casoletă de 1 kilogram este 94 lei.
Pentru acest preparat tradițional, Cătălin Scărlătescu alege să pună ingrediente precum carne de porc, usturoi, frunze de dafin, piper și supă de legume.
„Piftia de porc este un aperitiv rece pe care îl găsim negreșit pe masa de Crăciun a romanilor. Atent alese, bucățile de carne proaspătă sunt fierte cel puțin 4 ore, la foc mic, în oale speciale și condimentate apoi cu usturoi și foi de dafin pentru a păstra gustul tradițional.”, se arată în descrierea preparatului.
Cât este celebrul cozonac al juratului „MasterChef”
Pe lângă piftie, Chef-ul pregătește pentru sărbători și salată boeuf, atât cu carne de porc cât și cu carne de pui, în care sunt folosite ingrediente precum gogoșari și castraveți murați, cartofi, morcovi, maioneză, muștar, ou, zeamă de lămâie și sare.
Atât salata de boeuf cu pui, cât și cea cu porc costă nu mai puțin de 75 lei.
Citește și: Oana Ciocan este însărcinată. Jador și iubita lui au aflat sexul bebelușului înainte de nuntă
Citește și: Cum și-a decorat Andreea Raicu casa de Crăciun. Vedeta a ales globuri albe și argintii pentru brad
De pe mesele românilor nu lipsește de Crăciun nici cozonacul și mulți sunt cei care vor să guste din celebrul cozonac pregătit de îndrăgitul bucătar. Dar, pentru a degusta acest desert trebuie să scoateți din buzunar 99 lei, acesta cântărind 900 grame.
„Preparat numai cu ingrediente naturale premium și cu calități nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundența de nuca, ciocolată belgiană și rahat”, se arată pe site-ul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu.
Sursă foto: Facebook, Instagram
Ultima modificare decembrie 20, 2024 11:11 am