Cât câștigă Adelina Pestrițu ca influencer? “Nu fac asta într-o disperare de bani”. De ce refuză unele contracte / Exclusiv

.

Adelina Pestrițu, considerată cel mai tare influencer din țară, are multe contracte de imagine, însă ar putea avea și mai multe dacă nu ar refuza din ele.

Adelina Pestrițu, considerată cel mai tare influencer din țară, a mai adăugat un premiu la “colecția” sa. Joi seara, la evenimentul organizat de revista Avantaje, ea a primit trofeul pentru seria “Moda Bunelor Maniere” pe care o face deja de ceva timp și cu care a avut succes.

Adelina Pestrițu, influencer: „Aș fi un om frustrat dacă aș renunța la micile plăceri ale vieții”

Adelina Pestrițu, pe scenă la evenimentul revistei Avantaje unde a fost premiată
Adelina Pestrițu, pe scenă la evenimentul revistei Avantaje unde a fost premiată

Adelina este implicată în multe proiecte, contracte de imagine, promovări în social media, mai are și afacerea ei, iar recent a filmat și într-un lungmetraj. Timp pentru ea nu prea mai are, să stea cu ochii în tavan, după cum spune, însă nu se plânge pentru că adoră ceea ce face. Timpul liber rămas i-l dedică fetiței ei, Zeni, care va împlini în august vârsta de 5 ani.

Adelina Pestrițu ne-a dezvăluit cum e viața ei de zi cu zi, făcând slalom printre proiecte. Bruneta a recunoscut că se întâmplă să o prindă prânzul în mașină, pentru că nu mai ajunge la masă. Are mult de muncă, însă nu se plânge pentru că îi zboară mintea imediat la oamenii care se trezesc la 5.00 dimineața și muncesc la câmp sau în construcții.

Citește și: 16 ani fără Șerban Georgescu! Fata compozitorului și a lui Eniko Georgescu, în lacrimi: “Mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă el nu ar fi murit!”

Citește și: Horoscop chinezesc 2023. Astrologul Anca Dimancea, previziuni pentru iunie și iulie. „Nu am vești bune deloc!”

Citește și: Ce obicei a ținut să respecte Theo Rose după ce a născut. Anghel Damian, uimit la maternitate. „Cine ai fi vrut? Andreea Marin, Mihaela Rădulescu?” / Video

Citește și:  Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, cuplul serii la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Detaliul care a atras toate privirile

Wow! Ce apariție la petrecerea revistei Avantaje! Ce ținută porți?

Port o creație Mmarquise.

Ai o siluetă de invidiat. Mănânci sau doar ciugulești?

Mănânc foarte mult, când vreau. Nu am restricții, nu țin vreo dietă. Îmi place să trăiesc viața. Merg la sală. Că altfel, probabil, aș fi un om frustrat dacă aș renunța la micile plăceri ale vieții.

Ai o dietă echilibrată…

Un regim echilibrat, într-adevăr. Mănânc dimineața, micul dejun, prânzul îl iau pe unde apuc. Uneori și în mașină pentru că nu prea am timp să mă opresc. Sunt într-o continuă mișcare, fac multe lucruri. La cină mai rar ajung, sinceră să fiu. Poate mănânc ceva foarte light. Dar mai am seri în care ies în oraș cu prietenii și atunci mă răsfăț.

„Fericirea noastră nu stă nici în kilograme, nici în haine, nici în branduri”

Adelina Pestrițu adoră jobul ei de influencer
Adelina Pestrițu adoră jobul ei de influencer

Atunci când pui 1-2 kilograme, cum faci să scapi rapid de ele? Sau nu te stresezi în sensul acesta?

Să știi că nu fac o tragedie din asta și 1-2 kilogram sunt binevenite uneri. Depinde de starea mea, depinde cum mă simt, cum mă văd. Dar nu fac o tragedie nici dacă pun mai multe kilograme pentru că eu cred că fericirea noastră nu stă nici în kilograme, nici în haine, nici în branduri.

Chiar vorbeam pe story că mi se pare așa că oamenii nu mai știu să se mai bucure de lucruri mici, vor numai branduri, numai exclusivități. Totul pompos.

Și, revenind la ce m-ai întrebat, să știi că nu pic într-o dramă dacă mă îngraș. Important este să fii tonifiat. E ok dacă am mai multe kilograme în plus, dacă eu mă simt bine în pielea mea. Dar nu, nu fac o dramă din asta.

Adelina Pestrițu influencer, afaceristă și mai nou actriță

Spune-mi în ce proiecte ești implicată. Muncești mult, poate prea mult…

Nu există “prea mult” niciodată.

Ai contracte multe de promovare, ai filmat recent pentru un lungmetraj, mai ai afacerea ta cu haine…

Pentru tot se cere implicare. Dar nu pot să spun că muncesc prea mult pentru că imediat îmi vin în minte oamenii care se trezesc la 5.00 și se duc și muncesc la câmp, sau în construcții, sau sunt medici care operează pe creier. Nu mă pot compara niciodată, fiecare meserie, desigur, este complicată în felul ei. Că și partea asta cu “influencereala” nu e deloc ușoară, dar e foarte frumos. Decât să mă plâng de un program încărcat, mai bine sunt recunoscătoare pentru ceea ce am.

„Mai bine o selecție la sânge decât să iau cantitate și să cad așa în patima banului”

Apropo de “influencereală”, ți se întâmplă des să refuzi contracte. Dacă da, de ce? Pe ce motive?

Da. De lecție. Sunt contracte cu care nu mă identific, adică branduri cu care nu mă identific, și nu am cum să promovez ceva care nu folosesc sau în care nu cred. Merg pe principiul mai bine o selecție la sânge decât să iau cantitate și să cad așa în patima banului.

Nu fac asta într-o disperare de bani și, într-adevăr este locul meu de muncă și iau foarte în serios ce fac, dar nu aș vrea că cei care mă urmăresc să interpreteze cumva greșit. Adică vreau să mă vadă exact așa cum sunt eu, să vadă ce produse folosesc eu, în care cred, și să-mi placă produsul ca să-l promovez. Că altfel, de ce l-aș promova?

Ai timp și pentru tine?

Pentru mine, să stau cu ochii în tavan, nu prea. Nu-mi mai rămâne timp pentru că am un copil și tot timpul liber i-l dedic cu drag și cu bucurie pentru că e foarte frumos să stai cu copilul, să te joci. Și, până să o am pe ea, normal că nu jucam puzzle, nu ieșeam să joc mingea, să bat mingea, nu jucam fotbal – noi două jucăm și fotbal. Și-n casă, și afară, și-n curte, în cartier.

În casă n-ați spart nimic?

Ba da, am mai spart chestii. Inclusiv am atentat la lustre, dar este în regulă. Nimic nu poate concura cu bucuria pe care o are un copil atunci când părintele se joacă cu el.

ajută cineva la creșterea copilului? Aveți bonă?

Nu am o bonă. O am pe bunica, mama lui Virgil, mai exact, pentru că ea este foarte aproape de noi. Suntem fericiți, norocoși că o avem lângă noi, ea vine aproape în fiecare zi la noi. În afară de weekend-uri, când noi suntem liberi. Bine, depinde de caz, dar în majoritatea weekend-urilor suntem noi doi cu ea. În rest nu avem pe nimeni în afară de ea. Normal, părinții mei, bunicii, vin și ei, dar vin ocazional, nu stau în permanență aici. Ne ajutăm cum putem și ne susținem.

Adelina Pestrițu, vacanță în America cu soțul Virgil și fetița lor

Adelina Pestrițu și soțul, vacanță la Amsterdam. Curând, pleacă în America împreună cu fetița lor
Adelina Pestrițu și soțul, vacanță la Amsterdam. Curând, pleacă în America împreună cu fetița lor

Dar timp pentru voi doi, pentru tine și Virgil, mai aveți?

Uite, plecăm la Amsterdam noi doi.

Și micuța?

Micuța stă cu bunicii. Eu o să merg cu o prietenă la concert la Beyonce, el nu vrea să participe. O să rămână cu băieții. Avem timp pentru noi, așa, când ne forțăm puțin… să lăsăm totul în ordine acasă și să fugim și noi câte un weekend pe undeva.

Zeni știe că mami e celebră?

Asta cu celebritatea să știi că niciodată nu mi-am însușit-o… Zeni e la vârsta la care… pentru ea contează să se joace, să se bucure. Desigur, am avut momente, spre exemplu, când am avut campania unde erau bannere cât o clădire întreagă, și la metrou, și pe autobuzele din oraș, și reclamă la tv… ea vede lucrurile astea… Eu îi explic așa “Uite, mami faci reclamă la șampon”. Mai mult de atât ce să-i spun, că are aproape 5 ani? Încă nu știe ce înseamnă să fii persoană publică.

Ce planuri aveți pentru vara asta?

Plecăm în vacanță. În America. Mergem și cu Zeni, în toate vacanțele o luăm. Numai că Amsterdamul, de data asta, nu se prea potrivește.

Ce îți spun oamenii atunci când te opresc pe stradă?

Că mă urmăresc pe Instagram, că mă iubesc, că cumpără produse la recomandările mele, că m-au văzut în reclamă, că le place foarte mult cum am evoluat. Mie îmi place să-i ascult că spun lucruri frumoase. Bine, mă mai întâlnesc și cu oameni care nu mă plac și e ok.

Sunt obișnuită cu asta, nu mă plâng, e normal că oamenii să fie împărțiți pe tabere. În general, primesc multe complimente, sunt super recunoscătoare că oamenii vin la mine și-mi cer să fac poze cu ei, să facem story, îmi povestesc despre ei. Iar eu sunt bucuroasă că pot să-I ascult.

Foto: Instagram.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton