Cât a plătit Andreea Esca pe două feluri de mâncare la restaurantul lui Dani Oțil. Ce recenzie i-a lăsat jurnalista

.

Andreea Esca a mers, la recomandarea fiicei sale, Alexia Eram, să deguste preparatele servite în restaurantul pe care Dani Oțil în deține în București. Jurnalista a comandat două preparate, iar mai apoi a lăsat și un review.

Cât a plătit Andreea Esca pe două preparate, la restaurantul lui Dani Oțil

Andreea Esca a decis să ia masa în weekend la restaurantul pe care Dnai Oțil îl deține în București. Jurnalista a comandat două preparate speciale din meniu, ciorbă de cocoș de curte cu găluște și saramură de caracatiță.

După ce a degustat mâncărurile, Andreea Esca și-a spus și părerea despre acestea, într-o postare pe Instagram, unde l-a etichetat pe colegul ei de breaslă.

„Super bun”, a scris știrista, scurt și la obiect.

Prețul preparatelor alese de Andreea Esca au fost și ele pe măsura calității lor. Astfel, pe o porție de ciorbă, jurnalista a scos din buzunar 30 de lei, în timp ce pe saramura de caracatiță cu mămăligă a dat 110 lei.

Aceasta a precizat că a ales să viziteze restaurantul lui Dani Oțil datorită fiicei sale, Alexia Eram, care l-a recomandat cu căldură.

„Pentru că Alexia Eram e influencerul meu”, a precizat Andreea Esca.

Citește și: Teo Trandafir, despre relația cu Dani Oțil: „Nu cred că mă place”. Prezentatorul a ignorat-o la un eveniment

Citește și: Imagini cu Andreea Esca în costum de baie la 52 de ani. Cum s-a etalat prezentatoarea de la PRO TV în Dubai

Dani Oțil, după ce s-a spus că prețurile din restaurantul său sunt foarte mari

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil s-a confruntat cu numeroase acuzații cu privire la prețurile preparatelor ce sunt servite în restaurantul său.

Spre exemplu, o porție de cartofi prăjiți costă 22 lei, pizza pornește de la 49 de lei și ajunge până la 69 de lei, în funcție de tipul acesteia, supa de cocoș de curte cu găluște e 30 de lei, o pulpă de rață confiată e 76 de lei, ciolanul de purceluș e 92 de lei, iar saramura de caracatiță e 110 de lei.

În ceea ce privește deserturile, prețurile pornesc de la 20 lei pentru ciocolata de casă și ajung la 42 de lei pentru un tort cu biscuiți.

Citește și: Cum a arătat prima probă pe care a dat-o Andreea Esca în televiziune: „Eram îmbrăcată cu un pulover de-al mamei mele”

Citește și: Reacția lui Mario Fresh după ce Nadd Hu a dezvăluit cine este, de fapt, iubitul ei: „Chiar am râs”

După ce a primit mai multe plângeri cu privire la prețul produselor din restaurant, prezentatorul de la Antena 1 a explicat că acestea sunt justificate având în vedere calitatea preparatelor, dar și a locației restaurantului.

„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Esca

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton