Cât a costat rochia Victoriei Răileanu de la cununia civilă cu Adrian Ștefănescu / Video

.

Victoria Răileanu s-a căsătorit civil cu partenerul ei de viață, Adrian Ștefănescu, în Grecia, pe un vas. Actrița o optat pentru o rochie lungă cu paiete, cumpărată cu doar o săptămână înaintea evenimentului. Am aflat cât a costat rochia Victoriei Răileanu de la cununia civilă și de unde a cumpărat-o.

Victoria a optat pentru un make-up natural și un wet look accesorizat cu o agrafă cumpărată „de la o insulă de bijuterii din mall”. Buchetul miresei a fost improvizat, spune actrița. „Hortensia a fost furată de pe marginea drumului de nașul nostru. A apărut cu ea în ușă când a venit să mă conducă spre port, unde mă aștepta Adi”. Finalul evenimentului a fost încununat cu o baie în mare.

Cât a costat rochia Victoriei Răileanu de la cununia civilă cu Adrian Ștefănescu

„În păr am pus un pumn de lubrifiant ca să încerc un wet look, dar n-am calculat bine că barca a băgat viteză la un moment dat și am revenit repede la starea naturală. Make-up-ul a rămas foarte simplu că oricum nu eram în stare de altceva, la cum îmi tremurau mâinile de emoție”, a mai povestit Victoria Răileanu, pe rețelele sociale.

De la cununia civilă a actriței nu a lipsit nici fiul ei, Carol, în vârstă de 8 ani, din fosta căsnicie cu actorul Conrad Mericoffer. Conrad s-a recăsătorit și el, la rândul lui, cu actrița Ana Odagiu, în primăvara anului acesta.

Citește și: Cât de adorabil este Carol, fiul actriței Vichi Raileanu

Citește și: Vichi Raileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

„Mi-am imaginat cu totul altceva pentru cununia civilă, dar când am văzut-o, am zis că asta e. N-am putut să mă potolesc (pentru că sunt tot timpul cu foarfeca în mână să modific haine) și am tăiat scurt rochița albă de sub, ca să mi se vadă picioarele de gazelă marină”, a explicat Victoria Răileanu, pe Instagram.

Pentru cununia civilă, Victoria Răileanu a optat pentru o rochie cu paiete de la Zara, în valoare de doar 400 de lei. „Picioarele mi-au fost goale. (….) Asta a fost tot și-a fost perfect”, a încheiat actrița.

De ce au divorțat Victoria Răileanu și fostul soț, actorul Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu și actorul Conrad Mericoffer au confirmat în vara anului 2020 că s-au separat, după 7 ani de relație. La acea vreme, actrița mărturisea că ea și Conrad nu au reușit să treacă peste un „moment greu din relația lor”. „S-au acumulat anumite tensiuni, iar, la un moment dat, am realizat că nu mai putem merge mai departe împreună”, mai declara Victoria Răileanu atunci.

Citește și: Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu

Victoria Răileanu a confirmat relația cu Adrian Ștefănescu în vara anului 2022. La acea vreme, ea și Adrian formau un cuplu de un an și deja locuiau împreună. S-au cunoscut prin intermediul unei aplicații online de dating, iar la începutul anului 2023 s-au logodit la Paris. Adrian Ștefănescu este specialist în publicitate.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton