Cât a costat operația pe care Valentin Sanfira a făcut-o în Italia: „Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea”

.

Valentin Sanfira a suferit un accident cumplit, în urmă cu două luni, în timp ce se afla pe scuter, dar abia acum are puterea să vorbească. Artistul a căzut cu capul pe asfalt, iar motorul i-a venit pe picior, iar astfel s-a ales cu ruptură de femur .

O perioadă destinată relaxării s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cântărețul de muzică populară, care, în acea perioadă, se afla cu soția lui, Codruța Filip, în Italia.

Valentin Sanfira a văzut moartea cu ochii

În urma unei operații ce a costat 10.000 de euro și după două săptămâni de spitalizare, artistul s-a putut întoarce acasă, în România, unde a avut parte de un tratament profesionist din partea medicilor.

„Am plecat și noi trei zile într-o vacanță scurtă în Italia”, a început acesta. Însă destinația aleasă nu a fost cel mai sigur loc pentru un concediu: „Se circulă dezastruos! Nu-ți dă nimeni prioritate”, a mărturisit Valentin Sanfira, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Citeşte și: Valentin Sanfira, operat de urgență într-un spital din Italia. Ce a pățit artistul

Citeşte și: Cine este Valentin Sanfira de la „Te cunosc de undeva!”. Drama trăită de mama lui: „Atunci a fost doliu în familia noastră”

Valentin Sanfira: „Am căzut direct cu capul pe asfalt”

Artistul a relatat toată experiența sfâșietoare, de pe urma căreia are și acum de suferit, pentru că a trecut printr-o operație grea, iar acum se află în perioada de recuperare: „Eu am venit pe drumul meu cu prioritate și un domn cu o dubă neagră a tăiat curba. Pe partea mea dreaptă erau mașini parcate neregulamentar, jumătate din stradă era ocupată de mașini parcate.

În momentul în care el a tăiat curba, eu m-am ferit, un pic am tras de scuter și m-am agățat de o oglindă de la mașinile parcate. În momentul ăla, m-a aruncat pe stradă, am căzut direct cu capul pe asfalt. Dacă nu aveam cască… muream pe loc!”, a mai spus Valentin Sanfira.

Citeşte și: Codruța Filip face dezvăluiri din căsnicia cu Valentin Sanfira. Cine aduce mai mulți bani acasă? „Mi se pare firesc”/ Exclusiv

Citeşte și: Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea după ce fostul soț și-a refăcut viața personală

„Am căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul mi-a căzut exact pe picior și s-a frânt femurul. Capul femural s-a rupt pe loc”

Mai mult decât atât, invitatul lui Cătălin Măruță a vorbit despre teroarea pe care a simțit-o în momentul accidentului: „Într-o fracțiune de secundă, viața îți trece prin fața ochilor”, susține el. Pe lângă durerea sufletească, Valentin a fost nevoit să o înfrunte și pe cea fizică: „Am căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul mi-a căzut exact pe picior și s-a frânt femurul. Capul femural s-a rupt pe loc”, a adăugat Valentin Sanfira.

Totuși, chinul nu s-a terminat odată cu întâmplarea nefericită. Adevăratele momente de groază au avut loc după: „M-au ținut aproape patru zile cu durere în spital și nu voiau să mă opereze. Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa. Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea pe holurile spitalului”, a povestit Valentin Sanfira, sub privirea înlăcrimată a soției.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton