Câștigător Survivor All Stars 2024. Concurentul care pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro, conform caselor de pariuri

.

Finala Survivor All Stars se desfășoară în această seară, 30 mai, de la 20:30 pe Pro TV, moment în care vom afla cine este marele câștigător al ediției supreme. În marea finală vor lupta Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu, care speră să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro. Casele de pariuri și-au stabilit favoriții pentru trofeul Survivor 2024.

Cine este câștigătorul Survivor All Stars, conform caselor de pariuri

Finala Survivor All Stars este la câteva ore distanță, iar fanii emisiunii deja și-au desemnat favoriții. În același timp, foștii concurenți au urcat în avione, îndreptându-se spre Republica Dominicană, pentru a-i susține pe cei trei finaliști care se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Cătălin Zmărăndescu, Jador, Oana Ciocan, Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt pregătite să îl susțină pe Zannidache, în timp ce Războinicii vor face galerie pentru Andrei Ciobanu și Iancu Sterp în timpul finalei live din această seară, ce va fi difuzată pe Pro TV începând cu orele 20:30.

Casele de pariuri au actualizat cotele și, după eliminarea lui Sorin Pușcașu de la Survivor, Zanni rămâne desemnat câștigător cu o cotă de 5.00 la 1. Pe urmele lui vine Iancu Sterp, cu o cotă de 6.00. În ceea ce îl privește pe Andrei Ciobanu, casele de pariuri îl arată cu o cotă de 30.00.

Citește și: De ce s-a simțit Daniel Pavel vinovat față de concurenții de la Survivor All Stars: „Omagiul meu total merge către fete” / Exclusiv

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, și Ana Maria Pop, nuntă cu 400 de invitați: „Va fi lux. Dar lux în limba latină înseamnă lumină” / Exclusiv

Sorin Pușcașu, eliminat înainte de finala Survivor 2024

În ultimul duel al semifinalei Sorin Pușcașu a fost eliminat de către Andrei Ciobanu, care acum luptă pentru marele premiu.

„A fost foarte greu. Să lupt împotriva lui Sorin nu am crezut că o să fie atât de greu. Unul din regretele mele este că, poate, l-am subestimat un pic cam mult pe Sorin. A devenit atât de bun, că niciodată nu eram sigur dacă o să iau puncte la el. Nu era cot la cot cu mine. Era înaintea mea. A fost un munte de ambiție”, a mărturisit Andrei Ciobanu la finalul duelului.

Înainte de a părăsi competiția, Sorin Pușcașu a avut și el de făcut o dezvăluire.

Citește și: Ce soție frumoasă are Robert Moscalu. Cu ce se ocupă Armanda, partenera fostului Războinic de la Survivor All Stars

Citește și: Scandal de proporţii între Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp, înainte de finala Survivor. Acuzaţii grave şi ameninţări cu judecata: „Scuipați și umiliți”

„Am zis tot sezonul că nu îmi e frică, dar îmi era frică. Jucam cu cei mai buni și, uneori, reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de voi! Subestimarea voastră m-a întărit”, a spus concurentul.

Deși nu a reușit să ajungă printre finaliști, Sorin nu a plecat acasă cu mâna goală, ci cu o sumă destul de importantă.

Potrivit Cancan, concurentul a fost remunerat cu 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Astfel, pentru cele 19 săptămâni în care a stat în jungla din Republica Dominicană, Sorin a primit 38.000 de euro.

Câți bani au primit concurenții Survivor All Stars

Concurenții Survivor All Stars, emisiune care va avea finala astăzi, de la 20:30, și-au negociat contractele înainte de a pleca în jungla dominicană, fiecare fiind plătit pentru fiecare săptămână petrecută acolo.

Astfel, Robert Moscalu, care a rezistat 20 de săptămâni în competiție a primit 2.000 de euro pe săptămână, plecând acasă mai bogat cu 40.000 de euro.

Alexandra Duli a primit 2.500 de euro pe ediție și cum a supraviețuit în Republica Dominicană 14 săptămâni, aceasta a adunat per total 35.000 de euro.

Pe de altă parte, Ana Porgras a fost remunerată cu 3.000 de euro pe săptămână. Pentru cele 16 săptămâni de la Survivor, sportiva a primit 48.000 de euro.

Alex Delea, cel care se afla printre favoriții sezonului la începutul emisiunii, a fost și printre cei mai bine plătiți concurenți. Acesta a primit de la Pro TV 4.000 euro pe săptămână. Delea nu a reușit să ajungă până în finală din cauza unei accidentări care l-a trimis acasă mai devreme decât și-ar fi dorit, dar s-a întors acasă cu suma de 60.000 de euro.

Alexandra Ciomag a primit și ea 2.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană, astfel că în contul ei au intrat 27.500 euro.

Andreea Tonciu a rezistat doar o săptămână în ediția supremă Survivor All Stars, dar pentru acele zile a primit nici mai mult nici mai puțin de 6.000 de euro.

După 17 săptămâni petrecute în concurs, Ștefania Stănilă s-a întors în România mai bogată cu 51.000 de euro, în timp ce Ștefania Ștefan a primit 38.000 de euro.

TJ Miles a primit 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor 2024, astfel că artistul a revenit acasă cu 76.000 de euro.

Daniel Pavel, despre finala Survivor All Stars

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, a dezvăluit pentru Unica.ro cum se va desfășura marea finală din această seară.

„Vor fi două sesiuni de vot. Avem doi concurenți care sunt calificați în această primă sesiune de vot și un concurent în cea de-a doua. Asta înseamnă engagement total din partea publicului, deschidem liniile de vot și totul e Live. Ei vor da ultimele bătălii în ziua de joi, 30 mai. Jumătate de episod este cu filmările bătăliilor din Dominicană. Iar acum când vom merge îi vom avea pe cei trei și pe restul, cei care vor reuși să ajungă. În prezența lor se va înmâna marele trofeu!”, a explicat Daniel Pavel la Fresh by Unica.

„Bătălia într-adevăr capătă proporții epice așa cum o spun de fiecare dată și de fiecare dată e încărcată de adevăr această expresie. Fiecare dintre ei va reuși să dea peste față de ce au arătat până acum pentru că realizează că 100.000 de euro nu-i de colo. Cecul e în fața lor, dar mai mult decât atât, la nivel de prestigiu, trofeul trofeelor e acolo pentru a fi preluat”, ne-a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu finaliștii Survivor All Stars

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton