Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

.

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen, participă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, alături de cei mai importanți lideri ai lumii. Șeful statului și soția sa au ajuns la Palatul Buckingham duminică seara, în jurul orei 20:00 pentru a participa la recepția găzduită de Regele Charles al III-lea.

Pentru acest eveniment care este în atenția întregii lumi, Carmen Iohannis a purtat o ținută semnată de designerul ei vestimentar preferat, Andreea Tincu. Prima Doamnă a României s-a îmbrăcat cu o rochie neagră, medie, cu mâneci trei sferturi și o pereche de pantofi negri cu toc. Machiajul soției lui Iohannis a fost unul discret, iar coafura simplă. Singurele accesorii ale lui Carmen Iohannis au fost o geantă de mână neagră, o broșă în formă dreptunghiulară și o pereche discretă de cercei. Președintele României a ales pentru funeraliile Elisabetei a II-a un costum negru, clasic.

Vezi în galeria foto de mai jos cum arată ținuta purtată de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

După decesul suveranei, Carmen Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe:

Un omagiu adus unui model de iubire, demnitate, respect, Umanitate! Condoleanțe Familiei Regale și Marii Britanii!

La înmormântarea Reginei iau parte peste 2.000 de șefi de stat din întreaga lume și reprezentanți ai familiei regale. Evenimentul are loc la Westminster Abbey, în Londra.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Suverana a domnit timp de 70 de ani.

Citeşte şi: Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele Athos

Citeşte şi: Blake Lively, însărcinată cu al patrulea copil. „Pur și simplu-mi place să creez”

Citeşte şi: Cristina Bâtlan și-a refăcut viața amoroasă la patru ani după divorț. „Iubesc și sunt iubită, iar asta e minunat!”

Citeşte şi: Gestul emoționant făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis este cunoscută pentru ținutele ei elegante la evenimentele publice. Soția președintelui Kalus Iohannis colaborează cu designerul ei din 2015, Andreea Tincu îndrumând-o cu diverse sfaturi legate de vestimentație când trebuie să apară în public.

În urmă cu câteva luni, Andreea Tincu a dezvăluit ce se întâmplă cu rochiile purtate de prima Doamnă și ce prețuri au.

Prima Doamnă poartă rochii din colecțiile ”Andrea Tincu” sau made-to-measure, din materiale naturale, cu prețuri diverse, între 1.500 și 3.500 de lei. Rochiile se înapoiază, fiind ori primul exemplar din colecție, ori destinate ulterior vânzării, existând cliente care doresc să le cumpere. Au fost și rochii cedate caritabil – a explicat designerul, pentru impact.ro.

Andreea nu a devzăluit ce măsură poartă Carmen Iohannis la haine, spunând că acest detaliu este confindențial.

Este o anumită confidențialitate între mine și doamnele care poartă hainele semnate de mine, astfel încât mărimile lor nu sunt publice, dar ceea ce vă pot spune este că Prima Doamna se încadrează fizic în majoritatea modelelor originale, pe care le prezentăm pe catwalk în premieră, a completat Tincu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton