Carmen Iohannis, apreciată pentru ținuta purtată în Coreea de Sud: „Cea mai bună apariție a sa”

.

Carmen Iohannis și președintele Klaus Iohannis se află zilele acestea într-o vizită oficială în Coreea de Nord. Prima Doamnă a României a intrat rapid în vizorul publicului și al stiliștilor care, spre deosebire de celelalte apariții publice ale soției lui Klaus Iohannis, au apreciat ținuta aleasă de aceasta.

Carmen Iohannis, apreciată pentru ținuta din Coreea de Sud

Carmen Iohannis îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis într-o vizită diplomatică în Coreea de Sud și Vietnam, în perioada 22- 24 aprilie. Și cu această ocazie, ținutele cuplului prezidențial au fost atent analizate de stiliști care au apreciat alegerea făcută de soții Iohannis.

Dacă până acum designerii au criticat ținutele pe care Carmen Iohannis le-a purtat la diverse evenimente oficiale, de data aceasta stiliștii au avut doar cuvinte de laudă pentru alegerea acesteia.

În timpul vizitei în Coreea de Sud, Prima Doamnă a României a apărut într-un costum negru format din fustă și sacou cu mâncă trei sferturi, pantofi negri și așa cum cere protocolul, mănuși albe.

Potrivit designerilor, această ținută i s-a potrivit de minune doamnei Iohannis, iar stilul ei a amintit de cel al lui Jacqueline Kennedy.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita oficială din Kenya. Gafa făcută de soția președintelui Klaus Iohannis

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Carmen Iohannis și Klaus Iohannis. Imagini de colecție cu prima doamnă a României

„Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”, a afirmat Adina Buzatu pentru Playtech.

Ținuta Primei Doamne a României, analizată de stilistul Florin Burescu

La rândul lui, designerul și stilistul Florin Burescu a avut doar lucruri bune de spus despre ținuta aleasă de Carmen Iohannis, pe care a catalogat-o ca fiind „cea mai bună apariție a ei”.

„Sunt de apreciat că respectă protocolul, în fiecare țară, ne dorim ca și la noi când vin străinii să le respecte. Ținutele sunt impecabile, îl felicit pe domnul președinte pentru atitudinea pe care o are în costum și în fața unei astfel de ceremonii, iar doamna Carmen Iohannis este la cea mai bună apariție a sa, de când a apărut în vizorul publicului, impecabil”, a afirmat stilistul.

Citește și: Theo Rose, în duet cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. „S-au vărsat lacrimi în seara asta”. Momentul adorabil, filmat / Video

Citește și: Ramona Dumitrescu de la Rock FM și „Săriți de pe fix!” s-a confruntat cu depresia: „Nu mai ieșisem din casă de trei luni” / Exclusiv

Acesta a precizat că și coafura a avantajat-o pe Carmen Iohannis.

„Costumul perfect croit, lungimea fustei este ideală. Încălțămintea e foarte bine asortată. Îmi place și coafura, o avantajează, o sfătuiesc să o poarte mereu”, a precizat Florin Burescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Carmen și Klaus Iohannis în timpul vizitei în Coreea de Sud

Sursă foto: Facebook, Captură video, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton