Carmen Grebenişan, despre adevăratul motiv al divorţului de Alex Militaru: „Alegem oameni, nu proiecte”

.

Carmen Grebenișan a dezvăluit recent detalii intime despre separarea de soțul ei, Alex Militaru. Deși au trecut deja câteva luni de când au anunțat că nu mai formează un cuplu, povestea despărțirii lor continuă să capteze atenția publicului. Între timp, influenceriţa s-a mutat într-un apartament nou, dar până să ajungă aici, a trebuit să treacă printr-o perioadă dificilă și complicată, potrivit spuselor ei.

Carmen Grebenişan, despre adevăratul motiv al divorţului de Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au unit destinele în vara anului 2021, dar, după aproape trei ani de căsnicie, au decis să meargă pe drumuri separate. Într-o postare sinceră pe Instagram, Carmen a explicat că decizia de a se despărți nu a fost luată impulsiv, ci a venit după o perioadă lungă de reflecție asupra viitorului lor împreună.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că motivul principal al despărțirii de Alex Militaru a fost incompatibilitatea lor în ceea ce privește valorile fundamentale și obiectivele de viitor. Influencerița a mărturisit că, de-a lungul relației, a simțit că aceste valori, esențiale pentru ea, nu erau împărtășite de partenerul său, ceea ce a generat o distanțare emoțională și o lipsă de coeziune.

„Din păcate, nu am simțit că văd aceste valori lângă mine, valori fără de care eu nu pot să-mi văd prezentul sau să-mi creez viitorul. Scopul meu este să am lângă mine o persoană cu care să simt că sunt în aceeași echipă și că tragem în egală măsură în aceeași direcție. Este destul de obositor atunci când această situație devine unilaterală”, a mărturisit Carmen.

Totodată, fosta concurentă de la „Asia Express” a subliniat şi dificultatea de a menține o relație sănătoasă și echilibrată când doar unul dintre parteneri investește efort și dedicare. Această disonanță a fost, în cele din urmă, factorul decisiv care a condus la decizia de a se separa și de a căuta fiecare fericirea pe un drum separat.

Alex Militaru nu a fost de acord cu vânzarea apartamentului

Un alt aspect care a complicat și mai mult situația a fost cel legat de locuința în care au trăit împreună. Carmen a dorit să vândă apartamentul pe care l-au achiziţionat amândoi, chiar dacă era un proiect de suflet pentru ea, dar Alex Militaru s-a opus acestei dorinţe. Motiv pentru care fosta concurentă de la „Asia Express” a fost nevoită să se mute în propriul apartament.

Citeşte şi: Imagini cu casa în care Carmen Grebenișan și Alex Militaru au investit o avere. Influencerița a anunțat că se mută după despărțirea de soț

„Mie mi s-ar fi părut corect să-l vindem, nu să rămân eu în el, pentru că este o investiție comună la care am lucrat o lungă perioadă de timp și am investit timp, energie și desigur, o bună investiție financiară. Din păcate, această opțiune nu a fost bine primită atunci când am propus-o, așa că nu am avut încotro decât să-mi caut altă locuință”, a explicat Carmen, în urmă cu puţin timp pe canalul său de socializare, potrivit spynews.ro.

Aceasta a fost nevoită să mai locuiască o perioadă alături de fostul soț până când noul său apartament a fost finalizat. Deși această etapă a fost complicată și emoțională, Carmen Grebenişan a găsit puterea să meargă mai departe și să se adapteze noilor condiții de viață, după cum a arătat pe social media.

Citeşte şi: Cum arată apartamentul pe care Carmen Grebenișan și l-a luat în București. Influencerița s-a mutat din casa în care a locuit cu Alex Militaru

Ce lecţie a învăţat Carmen Grebenişan din separarea de Alex Militaru

Carmen Grebenișan a reflectat mult asupra relației sale cu Alex Militaru și a învățat o lecție valoroasă: să nu încerce să schimbe oamenii dacă aceștia nu își doresc să se schimbe.

Citeşte şi: Soțul lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru, a aflat că e adoptat la 18 ani. „Sufeream fără să știu” / Video

„Cred că uneori este important să luăm oamenii exact așa cum sunt ei, așa cum se prezintă, fără să încercăm să ne facem anumite fantezii despre potențialul acestora. Alegem oameni, nu proiecte. Nu este datoria noastră să-i schimbăm pe cei de lângă noi, iar viața noastră trebuie să fie mai ușoară, nu mai obositoare, cu persoana potrivită. Cel puțin asta am învățat eu din ultima relație”, a mai spus influenceriţa pe contul ei de social media.

Sursa foto: Instagram

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton