Carmen Electra, de nerecunoscut. Actriţa face gesturi ciudate şi uimeşte cu noua imagine

.

Carmen Electra nu mai electrizează ca în anii trecuți. Ba mai mult, actrița pare de nerecunoscut, iar dovadă stau ultimele imagini surprinse cu ea în dreptul casei ei din Los Angeles.

În fotografiile obținute de Page Six, vedeta pare tulburată și adoptă o față schinomosită în timp ce se așează pe treptele vilei sale.

Carmen Electra, de nerecunoscut la 51 ani

Fosta actriță din „Baywatch”, în vârstă de 51 de ani, face gesturi ciudate, dă să vorbească singură, ca și cum ceva o macină. La un moment dat respiră adânc și își ridică mâinile pe fața brăzdată de riduri și marcată de suferință. Actrița nu poartă strop de machiaj și pare că nu mai are nimic în comun cu modelul de altădată care arăta ca la carte atunci când apărea pe podiumul de defilare.

După acest episod, pare că îşi șterge lacrimile şi se luptă să depăşească momentul. Electra are o ținută casual, poartă un tricou cu Guns N’ Roses, pantaloni de camuflaj și pantofi sport, iar pletele ei blonde sunt sugrumate într-un coc dezordonat.

Citeşte şi: Kim Kardashian şi Carmen Electra ţin dieta cu sex! Vezi şi alte vedete care fac asta!

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, trăiri neaşteptate după nunta cu Dani Oţil: „Am picioarele praf, cu răni” / Galerie foto

Citeşte şi: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Şerban Copoţ şi Dan Badea, înlocuiţi la Antena 1

Carmen Electra a fost căsătorită de două ori

Cu toate acestea, reprezentanții ei insistă că nu este nimic pentru care fanii ar trebui să își facă griji: „Se pare că a avut o migrenă și era foarte cald afară. Soarele îi intra practic în ochi ei”, au declarat ei.

Starul din producția „Scary Movie” a fost căsătorită pentru scurt timp cu starul din NBA Dennis Rodman  din noiembrie 1998 până în aprilie 1999 și apoi cu fostul chitarist de la Red Hot Chili Peppers, Dave Navarro, din noiembrie 2003 până în februarie 2007.

Citeşte şi: A „furat” spectacolul! Charlene, strălucitoare ca o mireasă la balul din Monaco

A pozat în costume de baie

Nu are copii, iar starea actuală a vieții ei amoroase nu este cunoscută. Actrița, care a apărut şi în Playboy, a pozat în urmă cu câteva săptămâni, alături de colega ei din anii 90, sex- simbolul Jenny McCarthy, pentru o campanie de costume de baie și părea fericită.

„Energia de pe platourile de filmare a fost incredibilă, mai ales când am filmat alături de Carmen, care arată uimitor!”, a spus McCarthy, în vârstă de 50 de ani, despre vedetă la acea vreme. „Parcă ne-am întors în anii ’90, iar ani mai târziu încă ne distrăm” , a mai spus Jenny.

Nici Electra nu s-a lăsat mai prejos cu comentariile. „Reuniunea cu Jenny pentru această campanie a fost un vis”, a spus ea despre prestaţia alături de McCarthy. „Nu numai că arată în continuare incredibil, dar a adus și cea mai bună energie Sunt atât de fericită că putem împărtăși împreună acest moment iconic”, a adăugat actrița.

Sursă foto: Hepta, Profimedia, captura Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton