Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Corcheș în secret. „Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu”

.

Carmen de la Sălciua și iubitul ei, omul de afaceri Marian Corcheș, s-au căsătorit civil în mare secret. Nimeni, în afară de nași, nu a știut despre acest eveniment, până în momentul în care s-a întâmplat.

”Acum câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a făcut anunțul cântăreața, pe rețelele de socializare, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Deși fanii artistei știau de relația ei cu Marian Corcheș, Carmen de la Sălciua a declarat în nenumărate rânduri că nu este pregătită de nuntă și că nu are timp pentru a organiza un astfel de eveniment.

Citește și – Ella Maya a împlinit 6 ani. Ce surprize i-a făcut Andreea Bălan fetei cele mari

Citește și – Mihai Bendeac, despre religie și divinitate: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Sunt mai bun!”

Citește și – Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți. „Nu am putut ține sarcina”

Citește și – Ioana Popescu, abordată în trecut de Dan Bittman. Ce mesaj a primit „devoratoarea de fotbaliști” de la cântăreț

”Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat fosta iubită a lui Culiță Sterp, pentru spynews.

În ciuda anunțului neașteptat, cântăreața nu le-a arătat fanilor poze cu rochia de mireasă sau de la cununie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton