Carmen Brumă, răsfăț de zeci de mii de euro. „Mi-am făcut un cadou. Doar din munca mea!” Ce și-a cumpărat iubita lui Mircea Badea

.

Carmen Brumă a făcut recent o achiziție importantă de care este tare mândră. În vârstă de 46 de ani, partenera de viață a lui Mircea Badea a anunțat în mediul online că și-a făcut „singură un cadou”. Despre ce să fie vorba?

Carmen Brumă, cadou de peste 40.000 de euro

Carmen Brumă a decis să își cumpere o mașină nouă și a ales o adevărată bijuterie pe patru roți, un Nissan X-Trail, a cărui valoare este estimată la peste 40 000 de euro.

„Cadourile pe care ți le faci singura au un farmec special!” – a transmis nutriționista pe contul ei de Instagram, în dreptul unui clip video în care apare la dealer-ul auto pentru a-și lua mașina. Brumă a precizat apoi că mașina a fost cumpărată doar cu banii personali. „Doar din munca mea!” – a punctat ea.

Carmen Brumă a decis împreună cu fiul ei ce automobil să-și cumpere, Vlad fiind pasionat de mașini.

Citeşte şi: Carmen Brumă are o rețetă de pizza care nu îngrașă. Rapidă, gustoasă și „de slăbit”

Citeşte şi: Cum arată apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. „Nu mai stau cu chirie. M-am hotărât să mă așez la casa ei” / Galerie foto

Citeşte şi: Carmen Brumă vorbește deschis despre menopauză: „Substituția hormonală este principalul meu focus” / Video exclusiv

Citeşte şi: Secretul lui Carmen Brumă pentru un ten hidratat și ferm la 46 de ani. „Toamna se numără bobocii, dar și ridurile”

 „Mi-am făcut un cadou care m-a bucurat atât pe mine, cât mai ales pe fiul meu care e pasionat de mașini, și care a avut un rol determinant în această hotărâre” – a declarat Carmen Brumă, pentru click.ro.

Internauții au apreciat anunțul vedetei legat de noua achiziție și au felicitat-o.

„Este superbă!!! Are 7 locuri, banuiesc că este noul model! Să o stăpânești sănătoasă, iar drumurile să fie mereu către succes!”

„Vă felicit pentru achiziția făcută și vă doresc cât mai multe călătorii plăcute la volanul noului Dumneavoastră autoturism.”

„Bravo ție! Meriți! Ești fantastică și un model pentru noi toate! Te admir și iubesc din liceu.”

„Așa m-am simțit și eu când mi-am ridicat mașina! Este special! Pentru că știm că merităm și știm exact și ce ne dorim! Să o conduci cu bucurie! O meriți!”

„Felicitări! Drumuri bune!O femeie frumosă cu o mașină frumoasă!” – sunt câteva dintre mesajele internauților, după ce Carmen Brumă a anunțat ce mașină o să conducă.

Carmen Brumă locuiește cu Mircea Badea și cu fiul lor, Vlad, în apartamentul ei

Celebrul cuplu Brumă-Badea și fiul lor stau într-un apartament situat în zona Plevnei, din București. Mircea Badea anunța, în urmă cu câteva luni, că nu mai locuiește cu chirie pentru s-a mutat cu „colega lui de apartament”, Carmen Brumă.

„Nu mai stau în chirie. Stau într-un apartament al colegei de apartament. Este prin Plevnei. Sună istoric și glorios. M-am hotărât să mă așez la casa ei” – a precizat Badea, în podcastul lui Teo Trandafir.

Mireca Badea și Carmen Brumă nu sunt căsătoriți

Cei doi s-au întâlnit în 1998, prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. Carmen a fost o perioadă una dintre asistentele emisiunii „Noaptea târziu”, găzduită de Badea și de Oreste Teodorescu. Deși sunt împreună de aproape 25 de ani și au un copil, cei doi nu-și doresc să se căsătorească.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, mărturisea Carmen în trecut. „Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment” – povestea Carmen Brumă, în trecut.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton