Carmen Brumă, despre beneficiile oțetului de mere. Când îl folosește vedeta

.

Carmen Brumă a inclus în dieta ei de viață oțetul de mere. Vedeta nu îl folosește însă pe cel lichid, ci pe cel în capsule. Prezentatoarea spune că acest remediu străvechi îmbunătățește digestia și menține nivelul normal al glicemiei.

Carmen Brumă crede că toamna ne putem lupta cu o stare de oboseală sau de apatie, dar câteva schimbări în meniu și mai multe ore de somn pot face minuni.

„Folosesc capsulele cu oțet de mere pentru a diminua efectele negative ale unei mese bogate în carbohidrați”

“Oțetul de mere este un remediu străvechi pentru diverse afecțiuni. Printre beneficiile dovedite se numără îmbunătățirea digestiei, menținerea sănătății gastrointestinale și menținerea nivelului normal al glicemiei.

Eu folosesc capsulele cu oțet de mere ( 2 capsule în timpul mesei sau după) pentru a diminua efectele negative ale unei mese bogate în carbohidrați ( de obicei atunci când mănânc și desert) .

Spre deosebire de varianta lichidă, capsulele nu au gustul oțetului, nu afectează smalțul dinților, iar riscul de arsuri esofagiene este mult diminuat”, spune Carmen Brumă, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Carmen Brumă demontează dietele la modă: „Au dezavantaje clare”. Ce spune despre dieta Rina / Video exclusiv

Citeşte și: Carmen Brumă, declarații exclusive despre relația și nunta cu Mircea Badea: „Există o poveste spusă de Mihai Mitoșeru. Nu este adevărată”

Carmen Brumă, despre astenia de toamnă

Prezentatoarea recunoaște că nu se dă în vânt după toamnă, dar admite că acest anotimp are multe avantaje.

“Este un anotimp de tranziție de la bioritmul de vară la cel al sezonului rece și vine cu o abundență de fructe și legume bogate în elemente nutritive. Nu e nimic întâmplător, organismul are nevoie de toate produsele toamnei pentru a se întări și a căpăta cea mai bună formă pentru iarnă.

Acum e momentul ideal pentru legumele care cresc în subsol (țelină, sfeclă, cartofi, păstârnac, rădăcină de pătrunjel) pentru o cură de struguri sau produse probiotice care să stabilească echilibrul intestinal”, mărturisește Carmen Brumă, conform Click.ro.

Citeşte și: Sportul pe care îl practică fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea: „E costisitor și greu de făcut în România”

Citeşte și: Carmen Brumă, abdomen plat după două săptămâni la all-inclusive: „Mi-am făcut toate poftele”. Cum s-a menținut

“Unul dintre efectele instalării toamnei poate fi astenia, adică o stare de proastă dispoziție, oboseală, apatie care se explică prin scăderea temperaturii exterioare, a cantității de lumină și a presiunii atmosferice.

Un stil de viață echilibrat, cu puține excese (nopți pierdute, alcool etc), mișcare în aer liber și un management mai bun al stresului cotidian mă ajută să trec fără mari probleme peste această perioadă de tranziție. Și pielea mea reacționează la această schimbare și nu într-un mod pozitiv”,  mai spune ea.

Carmen Brumă crede că te poți reinventa după 40 de ani

Carmen Brumă are convingerea că după 40 de ani poți să devii cea mai bună variantă a ta. “Unul dintre lucrurile pe care le câștigi după 40 de ani este conștientizarea valorii timpului, prețuirea lui. Tocmai pentru că realizezi că nu-l mai ai ca la 20 , îl apreciezi cu adevărat.

Îți dai seama că singurul lucru pentru care ești ” prea bătrână” este să-ți pierzi timpul așteptând aprobări și validări din exterior”, susține vedeta.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton