Ce sfaturi de viață are Simona Pătruleasa pentru fiica ei, Ingrid: „Fiecare zi e o provocare. Are o personalitate extraordinară” / Exclusiv

.

Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au împreună o fiică, Ingrid Maria Lucia, în vârstă de 12 ani. Într-un interviu pentru UNICA.ro, jurnalista a spus care sunt cele mai importante sfaturi pe care le-a învățat de la părinții ei, dar și ce își dorește să îi transmită mai departe fiicei sale.

Pentru părinți, fiecare etapă pe care o parcurg copiii lor este plină atât de împliniri, cât și de provocări. Fiica Simonei Pătruleasa, Ingrid, este o adolescentă curioasă, căreia nu-i este teamă să descopere și învețe lucruri noi, ceea ce reprezintă atât un plus, cât și o perioadă plină de emoții pentru jurnalistă.

Ce sfaturi îi dă Simona Pătruleasa zi de zi fiicei sale: „Are o personalitate extraordinară”

Simona Pătruleasa a devenit mamă, pentru prima dată, în 2011, când a adus-o pe lume pe Ingrid. Recent, pentru UNICA.ro, prezentatoarea Știrilor Kanal D a dezvăluit principiile după care își crește fiica și a spus care este unul dintre cele mai importante sfaturi pe care i le-a transmis.

Sunt familii în care se discută despre orice și familii în care anumite subiecte sunt tabu, familia ta în ce categorie se află?

Noi discutăm despre orice. Acum depinde, nu discutăm despre absolut orice în prezența lui Ingrid, pentru că este încă foarte mică, dar, în general, discutăm despre orice.

Citește și: Simona Pătruleasa are un truc neconvențional de beauty: „Nu e tocmai plăcut, dar funcționează” / Exclusiv

Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat de la părinții tăi?

Să nu calc peste cadavre ca să ajung să-mi ating scopul și, în timp, deși încă încerc să mă vindec, să mai învăț să spun nu.

Citește și: Vedetele care au adoptat postul intermitent. Simona Pătruleasa: „Nu mănânc după ora 18”

Simona Pătruleasa: „E o perioadă cu multe provocări”

Care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care îți dorești să i le transmiți fiicei tale?

Mereu îi explic că nu trebuie să ne comparăm cu cei din jur. Că trebuie să devină ea mai bună decât a fost ieri. Să se autodepășească, să încerce să se autodepășească în fiecare zi. Să-i respecte pe cei din jur, dacă vrea să fie respectată. Sunt multe lucruri pe care i le spun. În fiecare zi îi spun câte ceva.

Citește și: Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof sărbătoresc 15 ani de mariaj în Capri: „Soțul meu se implică foarte mult în creșterea lui Ingrid”/ Exclusiv

Care este cea mai frumoasă parte a acestei etape și care este cea mai mare provocare?

E o perioadă dificilă, cu de toate. Cu multe lucruri, provocări. Îi place să încerce foarte multe lucruri. E așa, nici eu nu știu să spun exact. În fiecare zi e o provocare cu Ingrid. Are o personalitate extraordinară. În fiecare zi mă pune în situații de tot felul și sper să învăț în fiecare zi să depășesc toate lucrurile astea, pentru că înțeleg că va fi din ce în ce mai dificil.

Foto: Captură video; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton