Care sunt condițiile pe care au fost nevoiți să le accepte Theo Rose și Anghel Damian pentru a-și putea cununa prietenii / Video

.

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie și de botez în acest weekend, iar îndrăgitul cuplu, care nu obișnuiește să apară împreună în public, a atras toate privirile la eveniment.

Artista a povestit pe rețelele de socializare că ea și iubitul ei sunt nașii celei mai bune prietene ale sale, Denisa Trofin, reporter Pro TV. De asemenea, Theo și Anghel au fost și nașii fetiței Denisei și a lui Cosmin Nistor, Karla Elena.

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie și botez

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Au devenit părinți la începutul lunii iunie, iar acum sunt și părinți spirituali. Și asta pentru că artista și regizorul i-au cununat duminică, 27 august, pe prietenii lui Theo, dar și pe fetița acestora.

„V-am zis că ajung și la nășie. M-am descurcat eu cumva”, a afirmat Theo Rose într-un InstaStory.

În drum spre Biserică, cântăreața a povestit pe rețelele de socializare cum a reușit să se aranjeze repede dis-de-dimineață, ținând cont că susținuse un concert cu doar o seară înainte.

„Am făcut următoarea combinație. Mi-am demachiat doar fața. Nu pot să dorm machiată sub nicio formă. Am lăsat doar ochii machiați. Și, dimineață mi-am făcut un duș, m-am dat cu cremă, m-am făcut fresh, părul mi l-am făcut cu mânuțele mele…”, a povestit artista.

Citește și: Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre fiul ei și al lui Anghel Damian. Cu cine seamănă Sasha: „E o asemănare extraordinară”

La Biserică, Theo Rose a ales să poarte o rochie turcoaz, strălucitoare, cu decupaj în zona bustului, în timp ce Anghel Damian a optat pentru un costum roz pal.

La petrecere, Theo s-a schimbat într-o rochie roz mini, iar iubitul ei a ales o ținută mai lejeră, formată dintr-o cămașă înflorată și panataloni trei sferturi, cu același model.

Care au fost condițiile pe care Theo și Anghel le-au acceptat pentru a putea cununa

La dansul mirilor au participat și Theo Rose și Anghel Damian, care s-au alăturat Denisei Trofin și lui Cosmin Nistor pe ringul de dans. Cei doi au dansat îmbrățișați, zâmbind fericiți.

Pe timpul dansului, Anghel și-a ținut capul pe cel al iubitei sale fără a-și putea reține zâmbetul. La rândul ei, artista părea foarte fericită în brațele celui care i-a dăruit un copil.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au angajat bonă pentru fiul lor. Artista împlinește 26 de ani și a început ziua la salon / Video

Citește și: Theo Rose, prinsă între concerte și filmările de la „Clanul” și „Vocea României”: „O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani” / Video

Deși nu sunt căsătoriți, Theo Rose și Anghel Damian au putut să îi cunune pe prietenii cântăreței. Aceasta a explicat pe rețelele de socializare că nașii de cununie pot fi și necăsătoriți în anumite condiții: cu o dispensă de la preot și cu condiția să se cunune religios în următorul an.

La petrecere a cântat Elena Gheorghe, dar și Theo Rose, care nu s-a putut ține departe de microfon.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton