Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman: „Are nevoie de rugăciuni” / Video

.

Oana Roman a anunțat, zilele trecute, că mama ei, Mioara Roman, a fost transportată de urgență la spital, starea ei de sănătate, înrăutățindu-se. Acum, fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care își roagă fanii să se roage pentru cea care i-a dat viață.

O persoană activă în mediul online, Oana își ține urmăritorii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, dar și cu felul în care evoluează starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a fost internată, în ultimul an, de câteva ori în spital, dar de fiecare dată a reușit să își revină.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman

Oana Roman trece prin momente dificile, mama sa, Mioara Roman, ajungând din nou pe mânile medicilor. Vedeta și-a rugat admiratorii să se roage pentru mama ei, care nu se simte deloc bine, viața ei aflându-se în „mâinile medicilor și a lui Dumnezeu”.

Săptămâna trecută, fiica lui Petre Roman a povestit că medicii i-au făcut un set de analize mamei sale și au decis să o interneze în spital întrucât starea ei se înrăutățea. Duminică, ea a povestit pe pagina ei de Instagram că Mioara Roman nu se simte deloc bine.

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni. Multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciuni pentru ea. Știu că vor mereu faceți asta pentru mine, mereu când vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine. Știți că sunt singură în această luptă de a o ține să trăiască cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a afirmat Oana Roman într-un InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Mioara Roman, internată la spitalul Floreasca! Ce spune Oana: „Am căzut mental. Situația nu e roz”

Citește și: Oana Roman, mesaj îndurerat despre Mioara Roman: „Mă rupe la propriu să o văd așa”

Citește și: Oana Roman, noi reproșuri la adresa fostului soț, Marius Elisei: „Nu a plătit niciodată pensia alimentară” / Video

Citește și: Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea după ce fostul soț și-a refăcut viața personală

Oana își acuză familia că este nepăsătoare

De asemenea, Oana Roman a mai trasmis un mesaj pe rețeaua de socializare, unul adresat familiei sale, care se pare că nu este prea interesată de sănătatea Mioarei.

În timp ce le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare primite, vedeta spune că nicio persoană din familia sa nu a întrebat nimic de starea mamei sale.

„Vă mulțumesc mult pentru mesaje și rugăciuni. Contează enorm pentru mine. Cumva mă sprijin pe voi căci…nimeni dintre „rudele” mele nu s-a interesat în aceste zile de starea mamei. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman într-un alt mesaj.

Luni dimineață, în timp ce o ducea pe fiica sa, Isabela, la școală, fiica Mioarei Roman a spus că așteaptă vești de la spital.

„Neatza. Mergeam spre școală și Isa îmi povestește despre mișcarea soarelui și despre stele. Eu mă rog să primesc vești bune de la spital”, a afirmat Oana.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana și Mioara Roman

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton