Care este secretul relației dintre DOC și soția lui, Anca Munteanu. „Sunt săptămâni bune și rele” / Video exclusiv

.

Ne-am întâlnit cu DOC și cu soția lui, Anca Munteanu, la lansarea unui nou smartphone și, cu această ocazie, am aflat care dintre ei petrece mai mult timp pe telefonul mobil, care este părerea lor despre aplicațiile de control parental, dar și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt.

Vlad Munteanu, cunoscut publicului drept DOC, și soția lui, Anca, formează un cuplu de aproximativ 6 ani. S-au căsătorit în iunie 2019 și împreună au o fiică, Eva. În exclusivitate pentru UNICA.ro, DOC și Anca ne-au spus care este „secretul” relației lor, dar și ce obiceiuri îi supără unul la celălalt.

DOC și soția lui sunt fani ai rețelelor sociale

„Da, cred că eu stau (n.red.: mai mult pe telefon), dar el, când stă, nu e atent la nimic. Eu pot să multitask, de-asta mi se pare că stau mai puțin”, a declarat Anca Munteanu, pentru UNICA.ro.

„Da, eu nu pot să multitask și, dacă stau, am ceva de făcut pe el”, a completat DOC. „Îți dai seama că sunt comentarii constante, dar nu pot să le numesc conflicte, ceva serios niciodată”, a încheiat Anca.

Cuplul are o părere bună despre rețelele sociale și despre aplicațiile de control parental, pe care este însă devreme să le folosească. „Ni se par foarte utile, nu le folosim încă, pentru că e prea mică. Nu avem nevoie, momentan, nu e atât de interesată, dar când va fi le vom folosi fără îndoială”, ne-a declarat DOC.

Despre rețelele sociale, Anca a completat: „Mie mi se pare un fel de joc video. N-am prins adolescența cu ele și îmi dau seama că au un impact foarte mare. Pe mine nu mă impactează. Mie îmi place, folosesc filtre, mă joc cu diverse, dar nu-mi impactează viața reală. M-am gândit, de curând, că, pentru un adolescent, poate să fie ceva mai grav decât pentru noi, care am trecut peste o vârstă”. „Subscriu. Am un control asupra lor, nu au ele un control asupra mea. Cred că datorită etății, văd și viața socială un pic mai socială decât să stăm pe telefon”, a adăugat DOC.

Citește și: Cine este DOC de la „Survivor România” 2023

Care este secretul relației dintre DOC și Anca Munteanu. „Sunt săptămâni bune și rele”

DOC și Anca s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, lucrând în același cazino. DOC i-a fost profesor Ancăi la școala de crupieri. Anca spune că a simțit chimia dintre ei de atunci, însă ca prieteni, DOC fiind într-o altă relație la acea vreme. S-au reîntâlnit 10 ani mai târziu și au devenit un cuplu.

După 6 ani de relație, DOC și Anca ne-au spus care este „secretul” lor. „Comunicarea. În fiecare relație sunt săptămâni bune și rele, să nu lași săptămânile rele să-ți conducă toată viața, să le lași să treacă”, a declarat Anca Munteanu, în exclusivitate pentru UNICA.ro. „Nu trebuie să luam etichetele atât de în serios, soția, relația. E un parteneriat din toate punctele de vedere, atât social, cât și amoros, cât și financiar și, mai ales, ca prietenie. Vorbim toate rahaturile și vedem din ele ce chestii mișto putem scoate. Așa se face și cu îngrășământul”, a completa DOC, cu umor.

Ne-au spus și cum este să fie părinți de fată. „Minunat! La un moment dat chiar ne doream băiat, dar acum ne mai dorim o fetiță. Să vină multe fetițe! Când văd băieți copii realizez prin ce au trecut părinții mei și e greu pentru ei, de-aia mă bucur enorm că am fată. Să le fie bine tuturor celor care au și băieți și fete”, au declarat DOC și Anca, pentru UNICA.ro. I-am întrebat și dacă își mai doresc alți copii. „Câteodată. Depinde în ce zi ne întrebi. Da, ne mai dorim, să vedem ce se întâmplă”, au răspuns.

Citește și: DOC, despre conflictul cu Bianca Patrichi de la Survivor: „Am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală!”

Cine este mai gelos, DOC sau soția lui, Anca

DOC și Anca ne-au spus și care este cel mai gelos dintre ei. „Cred că eu. Cu siguranță eu. El nu e deloc și până și asta mă deranjează”, a declarat Anca. „Am așa o încredere exacerbată în ea, în viață. Dacă e menit să fie, e. Dacă nu, pot să fiu eu gelos și să-mi smulg părul din cap cât vreau că tot aia va fi”, a completat DOC.

Cum niciun cuplu nu este perfect, nici relația dintre DOC și Anca nu este lipsită de obiceiuri care îl scot pe celălalt din sărite, cu ghilimelele de rigoare.

„Ciorapii mă supără cel mai tare“, povestește Anca. „Și pe mine mă supără ciorapii ei că-mi intră greu, mai ales ăia cu plasă. Mi-e foarte greu să-i asortez la tocurile pe care le port”, a glumit artistul. „Pe mine mă deranjează diminețile ei“, ne-a mai spus DOC. „Da, mă trezesc groaznică“, a confirmat Anca. „Se trezește de zici că e mahmură în fiecare zi și se culcă la 10 seara. «Nu mă atinge, am nevoie de timpul meu!» Asta nu halesc, îmi dă specială”, a încheiat.

Citește și: Soția lui DOC, despre certurile artistului cu colegii din Survivor România 2023. „Mi se pare că nu o mai duce așa bine!”

DOC, despre soția lui: „Îmi place de ea că e deșteaptă la nivel la care eu nu sunt”

Nu în ultimul rând, DOC și Anca ne-au spus ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. „Fizicul, îmi pare rău iubire. Ești foarte frumos”, a spus Anca, râzând. „Acum nu e caterincă, chiar îmi zice chestia asta. Eu, pe cealaltă parte, îi iubesc creierul, inteligența, modul în care armonizează toate elementele vieții într-un mix perfect. Nu fac mișto, îmi place de ea că e deșteaptă la nivel la care eu nu sunt, social. Are o inteligență foarte emoțională. Și eu am, dar când am chef. Ea, în schimb, știe cum să se poarte cu oamenii și încă învăț de la ea”, a declarat DOC, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

„Și eu învăț să fac sport de la el“, a încheiat Anca Munteanu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton