Care este numele real al lui Virgil Ianțu. Prezentatorul a înregistrat la OSIM porecla dată de Ștefan Bănică

.

Virgil Ianțu a dezvăluit care este, de fapt, numele său din buletin. Puțini sunt cei care știu că pe simpaticul prezentator nu îl cheamă Ianțu, aceasta fiind o poreclă pe care i-a dat-o Ștefan Bănică Jr. în urmă cu mai mulți ani.

Care este numele real al lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu și-a început cariera în televiziune în urmă cu peste două decenii. În acea perioadă, acesta făcea parte din trupa de backing vocals a lui Ștefan Bănică Jr, cu care acesta cânta în concerte. În anul 2000, acesta a fost poreclit „Ianțu” de către artist, pentru că numele său de familie era greu de reținut și pronunțat.

„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit. În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu, spunea prezentatorul de televiziune pentru Ego, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu va studia în străinătate. Ce domeniu a ales Jasmina: „Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta”

Citește și: Cât costă să mănânci în restaurantul lui Virgil Ianțu. Mai multe vedete i-au trecut deja pragul

Numele de familie al lui Virgil Ianțu este, de fapt, Gătăianțu. Acesta a dezvăluit că și-a înregistrat numele de scenă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

„Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu (n.r. râde)! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată”, a precizat el.

Virgil Ianțu și-a deschis un restaurant în București

La începutul anului, Virgil Ianțu și-a deschis un restaurant în București, locație ce a fost inaugurată pe 27 ianuarie. Atunci, mai multe vedete au fost să îi fie alături prezentatorului.

Citește și: Cum arată spectaculoasa vilă din Las Vegas a Anamariei Prodan. „Marc Anthony, Mike Tyson, toți stau pe aici!”

Citește și: Cătălin Măruță a răbufnit după ce s-a spus că el și Andra au datorii la stat. „Sunt aberații!”

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu și al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru și să ne relaxam. Poate deveni și locul tău și al prietenilor tăi. Vom avea și muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. O să vă placă. Vă așteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, spunea el pe rețelele de socializare, înainte de marea deschidere.

Virgil Ianțu și partenera sa de afaceri, Claudia Militello, au investit 500.000 de euro în acest restaurant de lux. Pentru a se asigura că totul iese așa cum își doresc ei, cei doi nu au făcut rabat de la nimic, iar locația a fost apreciată și de vedetele prezente la deschidere.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Virgil Ianțu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton