Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

.

Horia Brenciu și Theo Rose fac echipă anul acesta la „Vocea României”. Cei doi vor împărți scaunul dublu și speră să găsească vocea care le va aduce trofeul în marea finală. Până atunci, cei doi se distrează în pauzele de la filmări și află lucruri interesante unul despre celălalt, cum ar fi numele complet al lui Horia Brenciu.

Theo l-a luat la întrebări pe colegul ei de la show-ul de talente ce va fi difuzat de Pro TV, și a aflat că Horia Brenciu mai are un prenume… unul mai deosebit.

Care este numele complet al lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a revenit în rolul de antrenor la „Vocea României”, pregătit să facă un show de zile mari și să caute cele mai bune voci alături de colegii lui jurați, Theo Rose, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Dacă sezonul trecut Theo Rose a împărțit scaunul cu Smiley, de data aceasta ea va face echipă cu Horia.

În una dintre pauzele filmărilor pentru noul sezon „Vocea României”, Theo Rose l-a luat la întrebări pe colegul ei de echipă și a aflat, astfel, că Horia Brenciu mai are un prenume.

„Horia, mai ai și alt nume de sfânt?”, l-a întrebat artista.

„Augustus”, a răspuns Horia Brenciu.

„Augusuts? Este numele unei luni”, spune amuzată Theo Rose.

„Este numele unui împărat roman. Cel care a făcut trecerea de la înainte de Hristos la după Hristos. Augustus l-a exilat la Ovidiu”, a explicat Breciu.

„Tu ești Augustus?”, a continuat cântăreața.

„Da, eu sunt Augustus”, a precizat artistul.

„Vorbești serios, Augustus?!”, a mai spus Theo Rose, nevenindu-i să creadă că numele complet al lui Horia Brenciu este Horia Augustus Brenciu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Theo Rose, detalii din culisele „Vocea României”, sezonul 11. S-a reîntors la muncă la doar o lună după ce a născut

Citește și: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret. Declarațiile tatălui artistei: „Ne-am bucurat tare mult”

Theo Rose a revenit la filmări, la o lună după ce a devenit mamă

Zilele trecute au fost anunțați jurații de la cel mai nou sezon al emisiunii „Vocea României”. Iar printre aceștia se află și Theo Rose care a încheiat astfel concediul de maternitate și revenit cu forțe proaspete.

Horia Brenciu a revenit și el în scaunul roșu. Acesta a jurizat primele trei ediții, a făcut pauză timp de cinci sezoane și a revenit în sezonul 9. În sezonul 10 a lipsit din nou, însă acum, în sezonul 11 face din nou parte dintre cei cinci jurați.

Pe de altă parte, Theo Rose este la al doilea sezon al emisiunii, după ce anul trecut a împărțit scaunul cu Smiley. Acum, ea va face echipă cu Horia Brenciu.

„Suntem buni prieteni și ne potrivim din multe puncte de vedere, mai ales ca voci, dar și ca preferințe muzicale. Asta îmi place foarte tare. Sezonul trecut am avut o altfel de experiență. De la Smiley am avut de preluat alte chestii. Era foarte diferit spre deosebire de mine și am funcționat cumva în complementaritate”, a declarat Theo Rose pentru „La Măruță”.

Astfel, artista a revenit practic la muncă, după ce în luna iunie a devenit pentru prima dată mamă.

„Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă”, a precizat Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Horia Brenciu și Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton